Отидете към основна версия

1 648 5

Ким: Санкциите срещу нас са разбойнически

  • северна корея-
  • сащ-
  • санкции-
  • ким чен-ун

Това е битка на живот и смърт за защита на авторитета на партията, заяви лидерът на Пхенян

Снимки: БТА/АР

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун нарече международните санкции наложени върху Пхенян "разбойнически“ и обеща, че севернокорейският народ ще продължи да бъде обединен в борбата против враждебните сили, съобщи ТАСС.

"Грандиозната кампания по строителството на крайбрежен туристически регион във Вонсан демонстрира нашата борба против враждебните сили, правещи опити да задушат народа ни чрез разбойнически санкции и блокади. Това е битка на живот и смърт за защита на авторитета на партията и плодотворна борба за създаването на народно щастие", заяви Ким Чен-ун.

"Kогато в това трудно време бива завършено подобно крупномащабно строителство, тогава целият свят ще види единството и сплотеността на партията, армията и народа", каза още Ким.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Путин: Искам среща с Ким Чен-ун

    Руският президент Владимир Путин е изразил готовност да се срещне лично с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, съобщи държавната агенция КЦТА, цитирана ...
    15.08.2018
    4 255
    29
  • Трета среща на върха между Южна Корея и КНДР

    Лидерите на Северна Корея и Южна Корея ще проведат трета среща на върха през септември, съобщи „Йонхап“. Това беше договорено по време ...
    13.08.2018
    1 880
    1
Новини по държави: