Отидете към основна версия

11 665 20

Гърция сваля номера за неправилно паркиране

  • гърция-
  • паркиране-
  • полиция

Акцията ще продължи до края на туристическия сезон

Снимка: Shutterstock

За неправилно паркиране гръцката полиция масово сваля номерата на автомобилите. Акцията се провежда в цялата страна и ще продължи до края на туристическия сезон, предупреждават гръцките полицаи, съобщи БНР.

Глоби се налагат, както на коли с гръцка регистрация, така и с чуждестранни номера. Чужденците получават номерата на колата след плащане на глобата в размер от 40 до 80 евро, докато гърците остават без кола за три месеца.

Властите съветват нарушителите задължително за подписват наказателния фиш, независимо дали са съгласни с глобата или не, защото само при подписан фиш имат право на обжалване.

Увеличени са полицейските екипи по контрол на трафика. Налагат се високи глоби за всякакъв вид нарушения.

Зачестиха случаите на арест на чужденци, които качват на стоп нелегални имигранти.Полицията предупреждава - в колата да пътуват само хора, които познавате.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Задава се голяма промяна в Гърция

    Проучване на общественото мнение в Гърция показва сериозна преднина за „Нова демокрация“ преди парламентарните избори в страната, съобщи К ...
    20.06.2019
    4 015
    10
  • Глоби за монокини на плажа в Гърция

    Припичането на плажа по монокини при съседите може да излезе доста солено за българите това лято, пише "Телеграф". В някои общини от Севе ...
    16.06.2019
    13 637
    23
Новини по държави: