Отидете към основна версия

7 966 33

САЩ: Руските действия нямат аналог

  • сащ-
  • сенат-
  • русия

Нов доклад за президентските избори

Снимка: БГНЕС/EPA

Комисията по разузнаване към Сената на САЩ потвърди твърденията за руска роля в изборите преди четири години, съобщи FOX News.

Нов доклад беше представен от председателя на агенцията Ричард Бар и заместник – председателя Марк Уорнър. Докладът представлява анализ на изводите от последните проучвания.

Представители на разузнаването представиха голям анализ преди три години. Според проучванията няма причини той да бъде оспорван.

Смята се, че руските действия могат да бъдат разглеждани като нова норма в поведението на страната. Мащабът на действията се определя като безпрецедентен.

Американски медии смятат, че това оспорва твърденията на Тръмп, който обяви, че подобни доклади са пристрастни към неговата администрация. Комисията по разузнаване е доминирана от представители на републиканците, чийто кандидат е президентът.

Уорнър заявява, че успехът на руските действия на предходния вот може да доведе до нови руски действия на предстоящите избори. Преди също са били давани положителни оценки на работата на агенциите по темата.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 22 гласа.

Свързани новини