Отидете към основна версия

2 155 12

Тръмп не трябва да бъде съден

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • джеймс коми

Позиция на Джеймс Коми

Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп не трябва да бъде съден след края на мандата. Това заяви бившият директор на ФБР Джеймс Коми, цитиран от FOX News.

Възможно е държавният глава да бъде разследван от следващия главен прокурор. Според Коми обаче това не трябва да се случва.

Той призова следващия човек, който заеме поста, да се съсредоточи върху връщането на доверието у американците. Някои приеха с изненада тази позиция.

Коми е сред най-големите критици на Тръмп. Той обаче смята, че разследване трябва да бъде избегнато, без значение на доказателствата.

Някои експерти смятат, че това ще породи напрежение в обществото. Може и да затвърди позициите на привържениците на президента.

Новата администрация все още не е дала сигнали за своите планове по темата.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Доналд Тръмп приема изборите

    Държавният глава на САЩ е приел изборите за президент, съобщи Политико. Медията твърди, че в частни разговори той е давал да се разбере, че ще прие ...
    06.01.2021
    2 454
    13
  • Тръмп: Възможен е обрат в изборите

    Все още има възможност за обрат в изборите. Това обяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от Ню Йорк Таймс. Появиха се информации, че ви ...
    06.01.2021
    3 767
    27
  • Тръмп: Откраднаха ми изборите

    Американският държавен глава Доналд Тръмп отново постави под въпрос президентските избори в страната, съобщи FOX NEWS. Президентът говори на митинг ...
    05.01.2021
    2 218
    20