Last news in Fakti

6 Януари, 2021 12:20 2 152 12

Тръмп не трябва да бъде съден

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • джеймс коми

Позиция на Джеймс Коми

Тръмп не трябва да бъде съден - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп не трябва да бъде съден след края на мандата. Това заяви бившият директор на ФБР Джеймс Коми, цитиран от FOX News.

Възможно е държавният глава да бъде разследван от следващия главен прокурор. Според Коми обаче това не трябва да се случва.

Той призова следващия човек, който заеме поста, да се съсредоточи върху връщането на доверието у американците. Някои приеха с изненада тази позиция.

Коми е сред най-големите критици на Тръмп. Той обаче смята, че разследване трябва да бъде избегнато, без значение на доказателствата.

Някои експерти смятат, че това ще породи напрежение в обществото. Може и да затвърди позициите на привържениците на президента.

Новата администрация все още не е дала сигнали за своите планове по темата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    10 3 Отговор
    Тръмп направи всичко възможно да си изпълни предизборните обещания , и накрая искат и да го съдят...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДРУГАРЯ САТАНА

    7 2 Отговор
    РАЗБИРАЙ - ОБЕЩАВАТ НА ДЪРТАКА ДА ГО ОСТАВЯТ ЖИВ, АКО СИ ТРАЕ ЗА БАНДЮГАТА КИСИНДЖЪР И ДОГОВОРКИТЕ МУ С КОЛХОЗНАТА БАНДА :)
  • 4 ЛЕНИН

    1 2 Отговор
    А РУСКИЯ ЦАР, ЗА ДА НЕ РАЗКАЖЕ НА ПОДОБЕН ПРОЦЕС, КОЙ ГО РЕКЕТИРА ДА ВКЛЮЧИ СТРАНАТА В 1 СВ ГО ПОХАРЧИХА, ЕДНИ БАНДЮГИ ОТ ЛОНДОН.
    И ОБВИНИХА МЕН :)
  • 5 АДОЛФО ИЛИЕВ

    1 2 Отговор
    МЕН ПЪК МЕ ОБВИНИХА, ЧЕ СЪМ ОТРОВИЛ ЦАР БОРИС :)
    ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ НА ПРОЦЕС, ИСТИНАТА ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ТЪРТЕИТЕ И ТАЙНИТЕ ДОГОВОРКИ ОКОЛО ТАЯ АФЕРА :)
  • 6 ТРЪМП

    1 1 Отговор
    АМЕРИКА ОБИЧА ЧИЧО ТРЪМП ! ХА ХА ХА
  • 7 стоян георгиев

    3 4 Отговор
    няма как да бъде изпълнено казаното от коми.тръмп извърши прекалено много престъпления и прокуратурата ще го подкара независимо от това кои кво иска!
  • 8 ДЕМОКРАЦИЯ

    4 2 Отговор
    АКО Е НАПРАВИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАК ТАКА НЯМА ДА ГО СЪДЯТ ? ЖАЛКА ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. ВСИЧКИ СЛЕДВА ДА СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА.

    Коментиран от #11

  • 9 КЕНЕДИ

    2 1 Отговор
    МНОГО ГОВОРЕШЕ И КИСИНДЖЪР С ПРИМАКОВ МУ УРЕДИХА ЕДНИ КУБИНСКИ "КЕЛНЕРИ" ;)
  • 10 ПОЗОР И ЗАТВОР

    1 7 Отговор
    Тръмп си е един прикрит диктатор, който ако бе преизбран във втория си мандат щеше да ужаси Света и републиканците и има за много неща да бъде съден, затова ще прибегне до диктаторски методи като ще наруши и загърби Американската Демокрация и нищо чудно да въведе военно положение за да удължи властта си , пред перспективата, останал извън властта, демократите да му заведат многобройни и тежки дела и в крайна сметка да го натикнат в затвора...!!!
  • 11 В случая

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ДЕМОКРАЦИЯ":

    Прав е Джеймс Коми...!!!
    Безсмислено е Тръмп да бъде съден, защото според Конституцията на САЩ бивш президент на Америка, колкото и да е виновен и колкото и грешки да е направил не може да влезе в затвора , дори и да има много доказателства срещу него, но винаги може да бъде наказан по друг начин, както понякога се случва...!!!
  • 12 МРАКА

    0 2 Отговор
    А BRENNAN И MCCAIN, КОИТО ТРЕСНАХА САМОЛЕТА С КОЛХОЗНИЦИ В ЕГИПЕТ, КАКВО ДА ГИ ПРАВИМЕ ? :)
    MCCAIN АЗ ГО ОПРАВИХ ДЕ :)