Отидете към основна версия

6 627 12

Луд късмет! Семейство забогатя с 2 милиона долара, след като отишли до... тоалетната

  • долари-
  • късмет-
  • богатство

Късметлиите смятат да похарчат част от парите за погасяване на дълговете си, останалите ще спестят за бъдещето

Снимка: shutterstock

Американско семейство, тръгнало на път, решило да спре, за да отиде до тоалетната, така двойката ударила джакпота от лотарията, съобщи Юпи.

Те се връщали към щата Ню Джърси, у дома, от Северна Каролина и решили да спрат пред магазин в Джърмънтаун за тоалетна. В същото време купили няколко лотарийни билета в магазина.

„Касиерката ни изпрати до билетната машина“, разказаха късметлиите.Връщайки се у дома, двойката установила, че един от билетите им носи два милиона долара.

"Не можех да повярвам, че познахме всички числа. Трябваше да изтегля приложението, за да се уверя, че наистина сме спечелили“, сподели жената.

Семейството заминало до Балтимор, Мериленд, за да си прибере парите. Късметлиите смятат да похарчат част от парите за погасяване на дълговете си, останалите ще спестят за в бъдеще.

По-рано беше съобщено, че жител на американския град Ню Каролтън, Мериленд, си е направил подарък за рождения ден, като е купил няколко лотарийни билета, след което изведнъж забогатял. Американецът вярва, че дължи победата на положителното мислене, което го вдъхновило да оправи отношенията си със сестра си.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини