Last news in Fakti

28 Август, 2021 20:20 6 605 12

Луд късмет! Семейство забогатя с 2 милиона долара, след като отишли до... тоалетната

  • долари-
  • късмет-
  • богатство

Късметлиите смятат да похарчат част от парите за погасяване на дълговете си, останалите ще спестят за бъдещето

Луд късмет! Семейство забогатя с 2 милиона долара, след като отишли до... тоалетната - 1
Снимка: shutterstock

Американско семейство, тръгнало на път, решило да спре, за да отиде до тоалетната, така двойката ударила джакпота от лотарията, съобщи Юпи.

Те се връщали към щата Ню Джърси, у дома, от Северна Каролина и решили да спрат пред магазин в Джърмънтаун за тоалетна. В същото време купили няколко лотарийни билета в магазина.

„Касиерката ни изпрати до билетната машина“, разказаха късметлиите.Връщайки се у дома, двойката установила, че един от билетите им носи два милиона долара.

"Не можех да повярвам, че познахме всички числа. Трябваше да изтегля приложението, за да се уверя, че наистина сме спечелили“, сподели жената.

Семейството заминало до Балтимор, Мериленд, за да си прибере парите. Късметлиите смятат да похарчат част от парите за погасяване на дълговете си, останалите ще спестят за в бъдеще.

По-рано беше съобщено, че жител на американския град Ню Каролтън, Мериленд, си е направил подарък за рождения ден, като е купил няколко лотарийни билета, след което изведнъж забогатял. Американецът вярва, че дължи победата на положителното мислене, което го вдъхновило да оправи отношенията си със сестра си.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рядко щастие

    11 6 Отговор
    Явно яко ги е напънало.
  • 2 GnG

    24 2 Отговор
    Отдавна не бях чел история за сбъдната "северно-американска" МЕЧТА ! :)

    Коментиран от #9

  • 3 диалогът

    3 9 Отговор
    Мантрата диалог е цинична!
    След като всички ляво десни комунисти в НС
    се обединиха срещу ИТН!

    И какво ще съдържа един диалог
    между касапи-комунисти и агнета?

    Какъв диалог може да има зад колоните на МС
    между младежи с белезници и Борисов?
  • 4 Грульо

    19 3 Отговор
    С парите от лотарията ще платят дълговете от хазарта. :D
  • 5 Кандидат Милионер

    17 11 Отговор
    И аз така имах Луд Късмет - 1997 ма ,без да съм гласувал за БСП,те ме направиха Милионер - 3500 лева за един долар и с една заплата вземах един милион лева....Беше толкова Неочаквано!!!За да оцелея продавах семейното злато и мартенички на пазара....Сега съм пак Кандидат за Милионер!!!!
  • 6 От страни

    17 2 Отговор
    Най важното е връзката на тоалетната и печалбата в заглавието. Не я разбрах след прочитането. Винаги си мислех че връзката е купуване на билет - печалба. На спечелившите честито а за нашето тото пример че хората трябва да печелят. Щото откак почнаха ва вкарват в машините числата печалбите исчезнаха. Това поне признавам на краварите - честни лотарии.
  • 7 животновъд

    8 6 Отговор
    Като знам как се изплащат такива печалби в Щатите не вярвам да са от най-щастливите.
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Божков е платил за новината-статия....
  • 9 реалиста

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "GnG":

    за тва много българи сбъднаха своята американска мечта
  • 10 тук е истината

    5 1 Отговор
    Разбрахте ли сега кво търси логопедът Дилов в тоалетната - лотарийни билети , като настоящ гербераст.
  • 11 Абе друго си е

    1 0 Отговор
    Нашенското тото.Кара-вара с месеци,докато цъфне някой " щастливец". Иначе,всеки ден- тиражи.Рождени дни,черешки на торти,познай от три пъти,колко е Х по У. Безкраен избор.Но с една дребна подробност.Както се казва- забележка под текста. Милионер си но друг път.Милионер за пред камерата.Да те ползват рекламно лице- безплатно и задължително.( част от правилника ) Но това е бял кахър.Примерно Щастливеца е ударил 3 милиона.Ураа- да,ама Не! След 1 месец,по лична сметка( задължително) получава 300 бона- еднократно.Следват 7 години,всеки месец по 30 бона.Накрая , последния месец,целият остатък.Но в никой пункт не са сложили тази информация.Не се знае,ако щастливеца ритне камбаната,дали се изплаща на наследници,има ли данъци при тази ситуация.Нищо! Та милионер- друг път! Някой ще каже: Абе аз да ги получавам!" Да,това са сериозни пари! Но ти не си реален милионер,както те обявяват.Защото ги нямаш милионите в твоята сметка.Ако искаш примерно да инвестираш веднага дори 1 милион- не става.Събирай ги по троха при банкстера.Който ще ти тегли от тях всяка година- да ти подържа сметката.А ти цели 36 месеца,без да пипнеш 1 лев,за да събереш твоят милион.Не техния,а твоя!
  • 12 зуека

    1 0 Отговор
    това у булгаристанското пеевско тото няма как да се случи