Отидете към основна версия

2 349 42

Зеленски отново се появи на фронтовата линия

  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • киев-
  • донбас-
  • николаев

Президентът направи оглед на сградата на регионалната държавна администрация на Николаев, която беше разрушена в резултат от ракетен удар на руските сили, се казва в изявлението на Киев

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски посети град Николаев в южната част на страната по време на работна визита в региона, предаде Ройтерс, позовавайки се на изявление от президентската канцелария, в което не се уточнява кога точно се е провело посещението.

"Президентът направи оглед на сградата на регионалната държавна администрация на Николаев, която беше разрушена в резултат от ракетен удар на руските сили", се казва в изявлението.

"Нашата Николаевска област. Среща по важни регионални въпроси. Обсъдихме състоянието на икономиката, възстановяването на водоснабдяването, ситуацията в селското стопанство. Специално внимание беше отделено на заплахите от сушата и морето", написа Зеленски в днес в своя канал в "Телеграм", където публикува и видеозапис от среща с началника на областната военна администрация Виталий Ким.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 33 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: