Отидете към основна версия

6 393 73

Холивудска звезда: Сравняването на руснаците с орки е обида за орките (ВИДЕО)

  • орки-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • сала бейкър

Орките не биха нападали жени и деца, не биха крали перални машини и не биха правили гадости върху килимите, ние сме воини, а не някакви боклуци, казва актьорът Сала Бейкър

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новозеландският актьор Сала Бейкър, който изпълнява ролята на Саурон във „Властелинът на пръстените“ помоли украинците да не наричат руснаците орки, защото това е обида за орките, съобщи агенция „Униан“.

Бейкър участва във видеопослание на фондацията Uanimals, с което се обърна към украинския народ.

Аз бях Саурон във "Властелинът на пръстените", но дори аз съм шокиран от абсолютното зло, с което се борят украинците. От името на световната диаспора на орките искам да отправя важна молба. Моля ви, не наричайте руснаците орки. Това ни обижда! Орките не биха нападали жени и деца, не биха крали перални машини и не биха правили гадости върху килимите. Ние сме воини, а не някакви боклуци, казва актьорът.

Той призовава също да се помага на животните, пострадали от войната. След обстрелите срещу зоопаркове Бейкър е в недоумение с какво животните са се провинили пред Русия.

Чух, че руснаците стрелят срещу зоопаркове и убиват беззащитни животни. Не разбирам какво са им направили? Моля ви, не наричайте руснаците орки. Срем ме е пред моите деца, споделя Бейкър.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 78 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: