Отидете към основна версия

2 721 72

Вече осми месец никой не вярва на руснаците и не се страхува от изнудването им

  • бесарабски фронт-
  • сергей шойгу-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • александър коваленко-
  • изнудване-
  • владимир путин-
  • кремъл

Целият набор от нескопосани заплахи, които използват руснаците, не само не впечатлява никого, а напротив - дразни

Снимка: БГНЕС/ EPA

Шойгу, Наришкин, Лавров и други леминги са на върха на „мръсната“ информационна атака

АЛЕКСАНДЪР КОВАЛЕНКО

Еленовъдът не познава тънкостите на външнополитическата игра. Той е като булдозер, който се втурва напред и се опитва да прикрие откровените си мисли, страхове и преживявания с някаква маневра.

Русия с устата на Сергей Шойгу за пореден път показа на целия свят, че е държава-спонсор на тероризма. Министърът на отбраната на Русия вчера цял ден звънеше лично на министри и президенти на европейски държави, като им представяше условията си за изнудване и ги заплашваше с "мръсна" бомба в ясен текст. Директен, недодялан, лишен от какъвто и да било финес, шантаж. Макар че, какъв финес да очакваме от хомункулите на съветската система, изоставащи дори от нея с няколко поколения в развитието?

Такова изнудване вече видяхме в Чернобилската атомна електроцентрала, в Запорожката атомна електроцентрала, виждаме го и в Каховската водноелектрическа централа. И във всички тези случаи това изнудване от страна на Русия се оказа фарс. Безполезен и очевиден фарс, на фона на тоталната им военна слабост. Изглежда, че руските военни в Украйна не са способни на повече. Те не могат да победят въоръжените сили на Украйна на бойното поле. Остава само да тероризират и да заплашват с още терор. Но по този начин Русия само ужасява и още повече антагонизира европейската общност.

И сега щафетата от Шойгу се поема от Наришкин, известен като „официален“ интегратор на конспиративни теории, генерирани от руската пропаганда в информационното пространство още през 2020 г., лавров, който отдавна е изгубил лицето си и доверието като дипломат от най-висок ранг, та дори и Герасимов! Те всички се обаждат на чуждестранните си колеги и разказват една и съща лъжа за “мръсна” бомба, която Украйна планира да взриви и в която никой не вярва, разбирайки, че Русия крои тези планове.

И така... Еленовъдът и говорещата глава, които заемат наистина важни постове, министър на външните работи и началник на Генералния щаб, плашат целия свят, в осмия месец от провалната си война, с мръсна бомба.

Вече осми месец никой не вярва на руснаците и не се страхува от изнудването им. Но руснаците така и не са разбрали, че целият набор от нескопосани, груби и посредствени заплахи, които използват, не само не впечатлява никого, а напротив - дразни. И това е основното поражение на Русия. Тя вече не е в състояние да плаши Запада. Тя може само да го дразни. И ние виждаме резултатите от това раздразнение всеки ден. А в един момент те дори могат да стигнат до напълно неочакван за самия Кремъл обрат.

Стадото леминги на върха на информационна атака стремглаво тичат към ръба на бездната.

Бесарабски фронт

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 64 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: