Отидете към основна версия

21 541 383

Русия трябва да бъде унищожена

  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • александър риклин-
  • военни престъпления-
  • ядрени оръжия

След тази ужасна война Русия трябва да стане безядрена държава

Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия в сегашното си състояние трябва да престане да съществува, тъй като дори отслабена от войната, тя рано или късно ще събере сили за нова агресивна атака. Днес колективният Запад се страхува повече от колапса на Руската федерация, отколкото от непредвидимите действия на нейния ръководител Владимир Путин. Но причините за смъртта на Руската федерация не са извън, а вътре в тази държава.

Една от основните задачи на света е да спре Путин, който има ядрен бутон, и да превърне Русия в безядрена държава. Но досега Западът не е показал достатъчно решителност да сложи край на този въпрос. Това мнение изрази руският опозиционен политик и журналист Александър Риклин в интервю за OBOZREVATEL.

Тук е важно да разберем, че ние не си представяме напълно какво се случва в главите на световните лидери и как те виждат този край на войната. Има различни мнения по този въпрос. Струва ми се, че днес повечето световни лидери, особено европейските страни, се страхуват от колапса на Русия повече от Путин. Те се страхуват от непредсказуемостта на това, което ще се случи на територията на Русия, от някакъв спонтанен разпад на тази страна в случай на успех на ЗСУ.

С това са свързани и забавянето на доставката на тежко въоръжение. Виждаме колко трудно се развиват тези неща. Към днешна дата въоръжените сили на Украйна не са снабдени със сериозни танкове, далекобойна артилерия и далекобойни ракети. Отдавам всичко това на факта, че и американците, и европейците наистина не разбират как да сложат край на тази война, каза Александър Риклин.

Да, днес витае усещането, че въоръжените сили на Украйна печелят. Но цената на това е абсолютно невероятна. Виждаме как страда целият украински народ, виждаме какво му струва това. Опасявам се, че светът за пореден път се оказа неподготвен за подобно предизвикателство, че днес лидерите на страните по света не осъзнават напълно заплахите, идващи от режима на Путин. Ето защо те се опитват да го премахнат със средствата, с които са свикнали - тоест не да унищожат огъня, а да тръгнат малко да го гасят.

Разбира се, интересът на украинския народ е да освободи своите територии, включително Крим и Донбас. Никога не съм чувал от лидерите на Украйна и украинските генерали, че техните планове включват завземане на територията на Русия. Никой от украинците няма да атакува Воронеж, Ростов или Таганрог. Връщането на Украйна в границите до 2014 г., разбира се, ще бъде сериозно поражение за Русия, заяви Александър Риклин.

Затова една от основните задачи е да спрем Путин, особено като се има предвид, че Русия има ядрено оръжие. След тази ужасна война Русия трябва да стане безядрена държава. Ако тази формула не остане в съзнанието на всички световни лидери, опасявам се, че заплахата ще продължи, категоричен и руският опозиционер. Руската държава във вида, в който съществува днес, трябва да бъде унищожена и на нейно място да се появи нещо ново, принципно ново. Държавните структури, цялата кремълска вертикала – всичко това трябва да бъде унищожено.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 416 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания