Отидете към основна версия

17 571 298

„НАТО се смее на руската армия“

  • украйна-
  • андрий юсов-
  • нато-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин

Режимът на Путин не може да направи нищо в Украйна, каза Юсов

Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

НАТО, гледайки какво прави руската армия в Украйна, се смее на военните й способности. Режимът на Путин не може да направи нищо в Украйна. Това заяви Андрий Юсов, представител на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, цитиран от агенция УНИАН.

Войната в Украйна с Руската федерация продължава, но Русия вече е загубила основния си кадрови резерв на наша територия, каза Юсов в ефира на FreeДом.

„Бившата така наречена „втора армия в света“ не успя да проведе т. нар. „специална военна операция“ в предвидения от нея срок. Нито една от поставените задачи не беше постигната. И днес виждаме огромни загуби на руската армия, главният кадрови резерв на рашистите днес в Украйна е унищожен“, каза той.

Представителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната добави, че използването от страна на руската армия на стара военна техника от 50-те и 60-те години говори само за себе си. "А ако говорим хипотетично за конфликта с НАТО - днес НАТО просто се смее на руската армия. Режимът на Путин в Украйна не може да направи нищо...", подчерта Юсов.

По данни на Киев от началото на пълномащабната война на украинска земя са били ликвидирани близо 255 хиляди руски нашественици.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 257 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: