Отидете към основна версия

2 182 42

Мъск: Байдън едва успява да използва два функциониращи неврона ВИДЕО

  • илон мъск-
  • доналд тръмп-
  • пенсилвания-
  • сащ-
  • избори

Кукловодите просто замениха куклата му с тази на Камала, за да запазят контрол над ситуацията, заяви основателят на Tesla

Снимка: YouTube

Основателят на Tesla Илон Мъск говори в четвъртък на митинг в подкрепа на Доналд Тръмп в Пенсилвания, където разкритикува вицепрезидента на САЩ Камала Харис, наричайки я марионетка, предаде ТАСС.

Мъск твърди, че "кукловодите" са заменили настоящия американски лидер Джо Байдън с Харис като кандидат за президент на Демократическата партия, като същевременно са запазили контрол над ситуацията. „Те просто замениха куклата на Байдън с куклата на Камала“, каза Мъск и добави, че „когато телесуфлерът се счупи, куклата също спира“.

Освен това Мъск разкритикува президента Байдън, като каза, че той "едва може да използва два функциониращи неврона" и най-често прекарва времето си на плажа. Предприемачът повтори, че Байдън очевидно не контролира случващото се в страната и не е истински лидер.

Американската администрация трябва радикално да намали разходите си, в противен случай страната е изправена пред фалит, добави Мъск.

„Това, на което не беше обърнато внимание, е, че разходите на федералното правителство водят Америка до банкрут. Когато правителството харчи повече, отколкото получава, това води до инфлация“, каза той. „Ще трябва радикално да намалим държавните разходи, за да избегнем това толкова голям държавен дълг, който ще бъде невъзможно да бъде изплатен и ще доведе страната до фалит“, добави Мъск.

На 29 юли Министерството на финансите на САЩ обяви, че националният дълг на страната надхвърля 35 трилиона долара за първи път в историята. Според прогнозите на Бюджетната служба на Конгреса тази цифра ще надхвърли 50 трилиона долара през 2034 г., което ще възлиза на над 122% от БВП. В същото време, според оценките на ведомството, средният годишен ръст на американския БВП през 2029-2034 г. ще бъде 1,8%.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 28 гласа.

Свързани новини