Отидете към основна версия

9 099 98

Каролев: Борбата по ленински с COVID-19 в България*

  • владимир каролев-
  • covid-19-
  • коронавирус

Тъпите израелци, исландци, холандци, норвежци, швейцарци, австрийци, датчани, шведи, немци и т.н. и т.н. не слушат генерал Мутафчийски

Снимка: Фейсбук

Коментар на Владимир Каролев във "Фейсбук"
Чух щаба тази сутрин...още един починал вчера (мир на душата му) в болница в Шумен мъж на 72 години с много напреднал рак на белия дроб, но коронаворусът не прощава.

Обявиха се резултати от първия скрининг на 1000 души в София. Резултатите показват, че най-вероятно вирусът е минал през 7 души, които са го “преболедували”, но не са разбрали, че са били заразени. Генералът военен коремен хирург пак каза, че това изследване доказало, че масовите тестове били без смисъл. Тъпите израелци, исландци, холандци, норвежци, швейцарци, австрийци, датчани, шведи, немци и т.н. и т.н. не слушат генерал Мутафчийски. Бааах ти тъпаците.... а щабът дано се сети да провери всички контактни хора на тези 7 души, които са “преминали” през коронавируса.

А аз вече съм #наработа. Хронично болните и техните близки които живеят с тях #stayhome. И спазвайте правилата за дистанциране и дезинфекция. Ако имате излишни 300 лв може да се разходите в парка да подишате чист въздух и да си набавите витамин Д по естесвен начин. Но и в парка спазвайте дистанция поне от 2 метра.

Защитен против вируса в офиса си, започвам работния ден припомняйки си вождът Ленин, който е казал “Докато народът е непросветен, от всички изкуства за нас най-важни са киното и цирка”. Мдааа...прав е бил в случая Ленин. Ако е имало телевизия по негово време цитатът щеше да включва и телевизора. Хубав ден приятели!

* Заглавието е на ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 59 гласа.

Свързани новини