Отидете към основна версия

10 027 201

Д-р Ненков: Ако ти си мърльото, не обвинявай Борисов или Мутафчийски!

  • мирослав ненков-
  • д-р мирослав ненков-
  • великден-
  • празници-
  • извънредно положение-
  • противоепидемични мерки

Човешката глупост ме ядосва, а Господ наказва най-много глупаците, възмутен е анестезиологът от недисциплинираните граждани

Снимка: БГНЕС

Много хора ги е страх да не се заразят, но колко ги е страх да не заразят близките си? Ако ти си мърльото Андрешко, то не обвинявай после Бойко Борисов и ген. Мутафчийски. Така бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков скастри недисциплинираните граждани в интервю за БНТ.

"Хората бяха един до друг в църквите. Крайно вярващи, но нямаше нито една жена с покрита глава. Такъв е православният модел, за информация на вярващите", коментира още той.

"Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае колко цигани се изсулиха от София под претекста, че гледат възрастни родители и болни деца. Какво от това, че ще излъжеш полицая, за да се напиеш. На някой му се приисква да се напие в родното си село - отива, целува майка си, заразява я, тя почива, а после плачат, че държавата не е направила нищо. Селски истории на прости хора", допълни Ненков.

"Този Великден ще го празнуваме вкъщи - и какво от това? Няма да е последният. Човешката глупост ме ядосва, а Господ наказва най-много глупаците. Умрелите ни хора са най-малко. Починалите у нас, в сравнение с целия Европейски съюз, са много малко. Ние сме с едни от най-малкото регистрирани смъртни случаи, свързани с китайския вирус. Това е нещото, което казва: Стой си вкъщи, ще има Великден, ще има още 25 Великден-а", възмутен е д-р Мирослав Ненков.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 67 гласа.

Свързани новини

  • София е под блокада втори ден

    Втори ден София е затворена до второ нареждане. Масовото напускане на столицата с лични автомобили в сряда и четвъртък стана причина властите да налож ...
    18.04.2020
    5 065
    96