Отидете към основна версия

48 203 7

Признаха за виновен сина на шеф от "Лукойл", безчинствал с G-Klasse

  • руслан шамсуаров-
  • лукойл-
  • g-klasse

В края на месец май тази година, Руслан Шамсуаров, син на вицепрезидента на "Лукойл" Азат Шамсуаров, се опита да избяга от полицията. Действието се развива в Москва, а Gelandewagen-а на Руслан Шамсуаров е преследван от шест полицейски коли.

Още по-интересно е наглото поведение на пасажерите в Mercedes-а, които снимат случващото се с телефон и директно го транслират през портала Periscope. По сведения на телевизионния интернет канал, действието се случва на 23 май, а мястото е Ленински проспект в руската столица.Стигайки до пешеходна зона, те изоставят автомобила и се опитват да се укрият, но са задържани от полицията. От полицейския доклад става ясно, че колата - Mercedes-Benz G-Klasse е била без регистрационни табели, а самият Руслан Шамсуаров е бил употребил алкохол.

Сега, няколко месеца по-късно съдът призна Руслан Шамсуаров и неговите приятели за виновни. По-конкретно обвинението за оскърбително държание с органите на реда. Делото продължава в друг съд, където се разглежда бягството на младежите с Gelandewagen-а от полицията.

Първоначално Шамсуаров обвини полицаите, че при задържането им са използвали груба сила и са насочвали оръжие към задържаните, но после се отметна от показанията си и заяви, че са се държали стриктно и вежливо. Обвинението иска реална присъда от 2 години и един месец за Шамсуаров и двамата му приятели.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини