Отидете към основна версия

8 116 8

Skoda Karoq се появи на пътя (ВИДЕО)

  • skoda-
  • karoq-
  • yeti

В интернет пространството се появи едно интересно видео, показвайки ни новия кросоувър на чехите от Skoda. Автомобилът, който ще се казва Karoq и ще замени досегашното Yeti, е показан без какъвто и да било камуфлаж.

Видеото е публикувано на канала Euroman Driver в YouTube. Моделът Karoq е по-голям по размери от съплатформеника си Seat Ateca, с който наследникът на Yeti дели и голяма част от основните си възли и агрегати.

Иначе дизайнът на новия Karoq е изпълнен в стилистиката на най-големия кросоувър чехите - Kodiaq. Като повечето от моделите на концерна Volkswagen и Karoq ще се прави на модулната MQB платформа.

Двигателната гама ще се състои от дизелови и бензинови агрегати, заимствани от други модели на VAG. Не е изключена и появата на хибридна версия, както и наточен вариант, но те ще бъдат представени на по-късен етап.

По непотвърдена информация, Karoq ще бъде представен официално за първи път на 18 май в Стокхолм. Сега ви предлагаме видеото, на което новата Skoda Karoq е заснета на пътя без какъвто и да било камуфлаж.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Сбогом, Skoda Yeti! Здравей, Karoq!

    В интернет пространството много бързо се разпространи една сензационна новост. Ново поколение на компактния кросоувър Skoda Yeti няма да има. Чехите о ...
    12.04.2017
    12 385
    10
  • Дизайнерът на Skoda ще прави новите BMW-та

    Немците от BMW привлякоха на работа дизайнерът Йозеф Кабан, който до този момент работеше в Skoda. В баварската марка досегашният шеф-дизайнер на чехи ...
    09.02.2017
    13 217
    44