Last news in Fakti

27 Април, 2017 10:39 8 109 8

Skoda Karoq се появи на пътя (ВИДЕО)

  • skoda-
  • karoq-
  • yeti
Skoda Karoq се появи на пътя (ВИДЕО) - 1

В интернет пространството се появи едно интересно видео, показвайки ни новия кросоувър на чехите от Skoda. Автомобилът, който ще се казва Karoq и ще замени досегашното Yeti, е показан без какъвто и да било камуфлаж.

Видеото е публикувано на канала Euroman Driver в YouTube. Моделът Karoq е по-голям по размери от съплатформеника си Seat Ateca, с който наследникът на Yeti дели и голяма част от основните си възли и агрегати.

Иначе дизайнът на новия Karoq е изпълнен в стилистиката на най-големия кросоувър чехите - Kodiaq. Като повечето от моделите на концерна Volkswagen и Karoq ще се прави на модулната MQB платформа.

Двигателната гама ще се състои от дизелови и бензинови агрегати, заимствани от други модели на VAG. Не е изключена и появата на хибридна версия, както и наточен вариант, но те ще бъдат представени на по-късен етап.

По непотвърдена информация, Karoq ще бъде представен официално за първи път на 18 май в Стокхолм. Сега ви предлагаме видеото, на което новата Skoda Karoq е заснета на пътя без какъвто и да било камуфлаж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПоВъпроса

    4 3 Отговор
    Супер си е колицата и няма нищо със старото Йети, което е много добре, защото, то си беше продуктова грешка. Това, че прилича на Кодиак-а само може да му носи позитиви, като се има в предвид невероятният успех на големият му събрат. Съотношението цена/качество при него ( Кодиак ) е перфектно. Браво на Шкода !
  • 2 Кобрата

    4 3 Отговор
    Голяма работа, то в СОФАВТО вече се продават от няколко месеца тези Skod-и...
    Има ги и също в showroom Надежда... Чисто нови чакат някой да ги купи и да им опърди седалките

    Коментиран от #3

  • 3 123

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Точно тези ги няма. Има Кодиаци. Това е новото Йети. Много прилича, но е по-малко и вероятно по евтино.
    Новия Кодиак започва от 45 хил. Да не надяваме, че на това стартът му ще е от 32-33 хил.
    Совавто имат 2-3 Кодиака, употребявани, но на цена по-висока от на нов. Много интересно дали има луди да си купят от там.

    Коментиран от #6

  • 4 гост

    5 5 Отговор
    Примиваха се на Рено, за името Каджар и Каптур, а сега немците си кръстиха смешките Кодиак и Кароя. Да не е да копират? Понеже това чудо Кароя мяса на китайско копие отпреди 10г., новите китайски са много по-добри.
  • 5 Десислав Попов

    4 5 Отговор
    Много важно.Някакъв пореден дериват на MQB ,при това със супер тъпо име се появил две седмици преди представянето.И кво от това?1?
  • 6 Кобрата

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    И аз съм забелязал, че в СОФАВТО цените са много издути и нереални, някой път употребявани автомобили са на цената на нови...
    Не знам защо го правят, сигурно си мислят, че хората са глупави и не разбират, но си личи, че правят далавери и перат пари

    Коментиран от #7, #8

  • 7 123

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кобрата":

    Да, много странно!
    Совавто - Skoda Kodiaq 1.4 TSI 4x4, 9850 км - 73 999 лева.
    Еуратек - Шкода Кодиак 1.4 TSI 4x4, чисто нов - 59 940 лева за най-високото оборудване с ел. седалки, камери за обратно виждане, активни темпомати и други глезотии.
  • 8 123

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кобрата":

    И още нещо което ме потресе.... цената на СА е без ДДС, а на вносителя е с ДДС.