Отидете към основна версия

11 290 29

Това се вижда назад от новата Mazda3

  • mazda-
  • mazda3-
  • лос анджелис 2018

Четвъртото поколение на Mazda3 впечатлява не само с бензиновия си дизел, а и с дизайна. Външността на новия японски хечбек несъмнено го откроява от масата, независимо че някои харесват масивната задна колонка на покрива, а други я намират за прекалено грозновато несъразмерна.

Личните критерии за естетика обаче са едно, а ергономията - съвсем друго. От автомобил с такъв профил трудно може да се очаква кой знае каква видимост назад, но японските дизайнери сякаш са се питали дали колата изобщо има нужда от прозорец на петата врата.

Серийното оборудване на новата "тройка" включва паркинг асистент, камера на движение на заден ход, 360-градусово видеонаблюдение и сензори за слепите зони. Тези системи безспорно са полезни, но дали могат да заместят напълно чудото на зрението, питат се от сайта Jalopnik, където е публикувано видео от интериора на Mazda3.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Mazda2 се превръща в Toyota Yaris

    По все още непотвърдена информация, партньорството между Mazda и Toyota може да се разшири, като най-вероятно то ще започне с превръщането на субкомпа ...
    04.02.2019
    9 392
    14
  • Първият автомобил с бензинов дизел

    На автосалона в Лос Анджелис се състоя премиерата на новото поколение Mazda3. Това е първият сериен модел в света, който ще се оборудва с бензиновия д ...
    28.11.2018
    56 299
    103