Отидете към основна версия

14 055 42

Кой продава Alfa Romeo в България

  • alfa romeo-
  • ауто италия

Преди няколко дни ви информирахме за това, че у нас има нов дилър на марките Jeep и Alfa Romeo. Става дума за досегашния представител на Infiniti „Витоша Ауто“. Сега, ви представяме и позицията на , „Ауто Италия“, които до този момент бяха единствените представители на Alfa Romeo в България. Публикуваме становището без корекции.

"Като оторизиран дистрибутор на марката Alfa Romeo в България, по силата на действащ договор с FCA Group, „Ауто Италия“ желае да декларира своята позиция, във връзка обявена публично информация от медиите. С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията, правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда, поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти.


Продължавайки да е оторизиран дистрибутор на марките на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional - „Ауто Италия“ ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар. Направените инвестиции, водените бизнес процеси, реализираните маркетингови стратегии и постигнатите постоянни ръстове в продажбите на брандовете през последните 4 години, в това число най-голям ръст на регистрирани автомобили от всички представлявани марки на българския пазар спрямо предходната година, е признание, че „Ауто Италия“ ЕАД продължава успешно да представлява интересите на всички марки, които предлага. Чрез развитата си през годините мрежа от представителства, „Ауто Италия“ ЕАД гарантира качествено и достъпно обслужване на клиентите на територията на цялата страна.


По отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели – Stelvio и Giulia. Тази година любителите на марката отново ще могат да очакват интересни условия и разнообразие от предложения от „Ауто Италия“ ЕАД. Дългогодишният опит на компанията гарантира сигурност и предимство за клиентите ѝ."

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 24 гласа.

Свързани новини