Отидете към основна версия

48 028 96

Здравей, S-Klasse W223!

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w223

Външността и интериорът на следващото поколение Mercedes-Benz S-Klasse не са тайна, след като тестов прототип бе заснет в Китай без почти никакъв камуфлаж. Новият щутгартски флагман с вътрешнозаводски индекс W223 вероятно е бил докаран в Поднебесната за закрита презентация.

Смяната на поколенията ще донесе сериозни изменения в дизайна на S-Klasse. Немците са се отказали от вертикалните стопове, фаровете са станали по-тънки, а оптиката има напълно нов рисунък. Различна е и седмоъгълната радиаторна решетка.

Архитектурата на салона е преработена из основи. Двата съединени дисплея на арматурното табло отстъпват място на отделен широкоформатен екран за приборния панел и почти квадратен таблет за информационно-развлекателната система.

Огромният тъчскрийн на мултимедията е изместил въздуховодите към горната част на арматурното табло, а кръглите им отвори са станали правоъгълни. В новия интериор е намерено място на кръгъл часовник, а броят на множеството физически бутони е силно редуциран.

Ако се съди по папарашки снимки на новата C-Klasse, оформлението с два отделни екрана ще стане фирмена черта на всички нови "мерцедеси". С наближаването на премиерата на W223 в края на годината ще станат известни още подробности за най-големия Benz.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 68 гласа.

Свързани новини