Last news in Fakti

12 Май, 2020 12:02 47 965 96

Здравей, S-Klasse W223!

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w223
Здравей, S-Klasse W223! - 1

Външността и интериорът на следващото поколение Mercedes-Benz S-Klasse не са тайна, след като тестов прототип бе заснет в Китай без почти никакъв камуфлаж. Новият щутгартски флагман с вътрешнозаводски индекс W223 вероятно е бил докаран в Поднебесната за закрита презентация.

Здравей, S-Klasse W223!

Смяната на поколенията ще донесе сериозни изменения в дизайна на S-Klasse. Немците са се отказали от вертикалните стопове, фаровете са станали по-тънки, а оптиката има напълно нов рисунък. Различна е и седмоъгълната радиаторна решетка.

Здравей, S-Klasse W223!

Архитектурата на салона е преработена из основи. Двата съединени дисплея на арматурното табло отстъпват място на отделен широкоформатен екран за приборния панел и почти квадратен таблет за информационно-развлекателната система.

Здравей, S-Klasse W223!

Огромният тъчскрийн на мултимедията е изместил въздуховодите към горната част на арматурното табло, а кръглите им отвори са станали правоъгълни. В новия интериор е намерено място на кръгъл часовник, а броят на множеството физически бутони е силно редуциран.

Здравей, S-Klasse W223!

Ако се съди по папарашки снимки на новата C-Klasse, оформлението с два отделни екрана ще стане фирмена черта на всички нови "мерцедеси". С наближаването на премиерата на W223 в края на годината ще станат известни още подробности за най-големия Benz.

Здравей, S-Klasse W223!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vers

    109 170 Отговор
    Мерцедес = Москвич в лъскава опаковка.

    Коментиран от #78, #85, #89

  • 2 Дядо Мрази

    357 21 Отговор
    Тия таблети, хич не ми харесват.
    Лично мнение.

    Коментиран от #81

  • 3 Ввв

    252 21 Отговор
    След CLS съсипаха и флагмана...
  • 4 55555

    183 33 Отговор
    Това прилича на Ауди и отпред и отзад.

    Коментиран от #10, #32, #91

  • 5 ОтЗадБезличен

    203 9 Отговор
    Стават и те безлични автомобили - отзад прилича на приличен кореец или какъвто и да е друг масов автомобил, не че е лошо - просто нямат и те самостоятелна визия.

    Коментиран от #77

  • 6 Презентатор

    59 15 Отговор
    Е добре де това още с найлоните, нов модел, още прототип ама вече е на моргата - голяма презентация няма що.

    Или новите му собственици да си знаят.

    Коментиран от #19, #21

  • 7 Румпелщилцхен

    156 5 Отговор
    Разочарован съм. Отзад бие на Хонда, отпред имам асоциация с Ауди а вътре с тези таблети е като Китайче. Започна да се губи стила стила им. Нямаш ли индивидуалност се загубваш в блатото.
  • 8 КралиМарко

    122 21 Отговор
    Слабо, много слабо!Немците отдавна вървят към залез, а Корейците направо ги мачкат и като цена и като качество.

    Коментиран от #59

  • 9 Панко

    126 8 Отговор
    Мечока, японката и w222 бяха наистина красиви коли. Тази прилича на Hyundai
  • 10 Blackthorn

    73 5 Отговор

    До коментар #4 от "55555":

    Отзад прилича на предната Тойота Корола. Почти 1 към 1.
  • 11 1111111111111

    48 1 Отговор
    Като гледам каква голяма дупка има зад километража, предполагам, че е хедъп дисплея а като му гледам размерите само мога да си представя какви подпобни прожекции ще има на предното стъкло, карти, километражи, чудо ще е .

    Коментиран от #56

  • 12 Ха ха

    70 13 Отговор
    А нас българите кво ни интересува?само мутрите могат да си позволят такова удоволствие

    Коментиран от #28

  • 13 go6ko

    54 12 Отговор
    Тая марка я пиши бегала. Засраха я тотално и станаха еднодневки с ниско качество.

    Коментиран от #51

  • 14 АзАз

    97 9 Отговор
    Добре, не мога да повярвам, че го казвам: Колко е грозна отвътреееееееее :X :X :X
    Отвън е приемлива (да кажем), но отвътре е кичозна каруца, която няма нищо общо с имиджа на S-Klase. Честно, какво се случва с Мерцедес? Последните години го карат само на стар имидж, който вече не може да им оправдае космическите цени. Дори политиката им на ниски базови цени (за да стане колата "Мерцедес" трябва поне 50% от базовата цена за екстри да добавиш) не могат да излъжат хората.
    Лично мнение, като не се чувствайте длъжни да изплюете селското "Гроздето е кисело". Последните ми три автомобила са нови Мерцедеси от представителството ;)

    Коментиран от #83

  • 15 язък

    78 5 Отговор
    Поредната електронна игра на четири колела ,много електроника (99% безсмислена) ,странен дизайн (не прилича на лимузина ) ,странен кокпит (съчетанието на кръгли и квадратни елементи е грозно) ,предполагам ,че и двигателите ще са "екзотични" - абе ,ясно е ,че искат да продават (основно) в Китай.
  • 16 7688

    27 61 Отговор
    Този автомобил е социален статус - без значение дали е грозен, ръбат, дали на бай Кирчо с Кадета не му харесва и т.н... хейтърска нация баце

    Коментиран от #23

  • 17 Driving pleasure

    46 5 Отговор
    Ужасно!!! Вагенр трябва да бъде жив изгорен за тая каруца, която е направил! От години говоря, че този е за махана - тва вече е дъното!
  • 18 Гост

    53 4 Отговор
    Отминаха временета, в които марки като Хюндай копираха дизайна на немските луксозни автомобили. Реалността, както добре виждаме вече е, че тренда се е обърнал. Новата Ес класа прилича на корейски флагман...Особено фаровете са от Хюндай Дженезис. Към 2021 да очакваме и джип, копиращ дизайна на Санг Йонг Екшън

    Коментиран от #82

  • 19 Никой

    29 28 Отговор

    До коментар #6 от "Презентатор":

    Най-вероятно е прототип за унищожаване. Според мен изглежда много добре, всички мрънкат като излезе нов модел ама като дойде времето на следващата генерация ще мрънкате как пак са я оср*ли. Нещата трябва да се развиват, като искаш 126 си вземаш и млъкваш. Като е същото като преди мрънкате че е стара кола в лъскава опаковка, а като е прогресивно мрънкате как са я развалили. Качвайте се на Астрите и пийте една студена вода, то е ясно че вие не сте таргет клиентелата.
  • 20 Е това ми се кара

    16 20 Отговор
    Но не мога да си го позволя.Но пак карам кола с достатьчно екстри от друга марка.Искам да живея в 21век и да ползвам технологиите на сегашното време.Да вярно е че понякога има бьгове,но това е част от прогреса.

    Коментиран от #30

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Реалист

    46 19 Отговор

    До коментар #16 от "7688":

    Този автомобил не е никакъв социален статус, а е направен за комплексирани будали. Отдавна мерцедес не впечатлява никого и с нищо. Още повече след като сами си съсипаха името и качеството.
  • 24 Steks

    41 1 Отговор
    До сега няма S-ка която да не ми е харесала но тази явно се брои за всички години до тук пълна излагация отред genesis отзад и те не знаят какво са направили интериора даже няма да го коментирам единственото което ме изкефи до някаква степен р воланът нищо друго
  • 25 венцибенц

    28 3 Отговор
    Квото сами си направиш, никой друг не може да ти го направи! Такава излагация и падение баце, не съм вярвал. Бавно и систематично Мерцедес се самоубиват. юудариха дъното и сега копаят под него.
  • 26 Jack Bauer

    23 5 Отговор
    Aaaa таблото като на Tesla S, що така бе, а и пред задните седалки сложили такива таблетчета, Браво!
  • 27 Димитър

    33 4 Отговор
    От години наред Мерцедес нямат ясна концепция за елегантност и стил и това си личи във всичките им модели. Те и за това в производството до сега много плавно предприемаха някакви промени по автомобилите си в чисто визуален аспект. В моделите допреди 8-10 години поне си личеше някаква логика в интериора и екстериора, сега явно ги е ударила страшна криза, а с тази S класа удрят дъното. Няма как автомобил с такова реноме и история ( и не на последно място за такива пари) да изглежда по този начин. Всичко
  • 28 Ами как какво те интересува😂😂😂

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ха ха":

    Нали ти и децатата ше им ги купувате с вашия труд😂😂😂
  • 29 зевзек

    22 3 Отговор
    Абе, тая нова С-класа да не е зглобявана от някое китайско лего в час по труд и творчество???
    Муахахахаха
  • 30 Коmapak🆘️

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Е това ми се кара":

    Не бъгове! Понякога са си цели животни... 😂
  • 31 дсфдсафда

    31 4 Отговор
    И като светнат вътре едни розови и зелени лампички под таблото, и като грейнат всички тия мониторчета и ще ти се иска да си прережеш вените и да получиш гърч. Хюндай Генезиса ще 100% ще я мине по продажби!
  • 32 Goto

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "55555":

    фаровете приличат повече на BMW
  • 33 Нищо иновативно

    37 4 Отговор
    Прилича на китайска реплика на зле копиран мерцедес! Задницата няма пропорциите на тежка лимузина с тези светлини, предницата прилича на форд мондео или пасат с огромен разчекнат грил, а вътре тези накацали таблети са всякаква липса на иновативност! Не е добре работата!
  • 34 .,.,.

    23 12 Отговор
    Имах S класа, сега имам Лексус LS (не от магазина за съжаление), еми японеца е просто по-добър, предполагам и при настоящия модел е така.

    Коментиран от #70

  • 35 Karcho

    29 2 Отговор
    Имам и карам Мерцедес ама това е много грозно особено от вътре пълна излагация затова небих дал и лев Мерцедес отива от зле на зле
  • 36 Димчи

    9 22 Отговор
    Супер е!!!
  • 37 Qwerty

    24 3 Отговор
    Дори да имах възможност, не бих си купил това нещо. Отвътре е толкова отвратителна (така и така копират по дизайн корейците, не можеха ли да пооткраднат и нещо от интериорите им?), че чак не мога да повярвам, че това е новата "есовица".. Много скоро тази марка ще изгуби и малкото имидж, който и е останал.
  • 38 Пръцко

    30 2 Отговор
    А бе тва отвътре е кат баничарка без преграда, пълна с китайска стока, дето е ударила рязко спирачките и китайските таблети от багажното се пръснали из купето!!! :)
  • 39 К рчо

    19 2 Отговор
    Из_едерастиха колите направиха ди погвижни СМАРТФОНИ с тези грозни диспелеи като спре показва еди голям К_Р.
  • 40 Данонино Ебола

    20 3 Отговор
    Хюнцедес!
  • 41 Нека и аз да кажа:

    11 2 Отговор
    На този, който е публикувал това писание, трябва да му забранят да чете каквото и да е било в интернет, а какво остава за това да публикува. То бива тъпотия, но това е канска, вселенска!
    Ами, че от снимките е видно, че флагманът на Мерцедес го поизвеждат в някаква морга. Дали не е в Приселци??
  • 42 Сега

    15 2 Отговор
    Сега трябва да отворя снимки на по стария модел да си лекувам очите 😂
  • 43 sts

    3 7 Отговор
    От 1990 насам правят само копие на w124 ,тук при този модел положението е фатално ,много лошо изпълнение.Ма то не е само при тази марка.Всички следват един дизайн-грешния.Русия ще изгрее на авто пазара ми се струва,защо ли ще попитате ,елементарно защото са различни!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Bmw

    9 2 Отговор
    Стара напудрена мома.
  • 46 м-р Костов

    8 20 Отговор
    С интерес чета мненията на хора, които не са влизали в Мерцедес, камо ли в нова S класа.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Сладкия шаран

    10 10 Отговор
    Ей ама сте големи шарани.. Толкова ли не виждате детайлите .Тези снимки са пълен фейк и пълна лъжа..Новия Флагман на Мерцедес сниман в някаква морга за коли със изцапани стелки иначе още с найлоните....Хахаха мале че сте рибоци....Авторе браво мойто момче .. Вдигна си рейтинга с фейкове....Ай честито на всички риби...!😂🤣
  • 51 Xaxa

    1 17 Отговор

    До коментар #13 от "go6ko":

    Хахаха ти се побърка аз имам новата е53 AMG 2019 и уникат ама като не можете да си я позволите тая марка и пишете тчупости
  • 52 Шмати

    8 1 Отговор
    Това е някакво " муле " , пробутано на лековерни папараци - най евтиния начин да си направят проучването и предварителната реклама .
  • 53 Реалист в Вкус

    8 1 Отговор
    Каква е тази пародия!? Стопове на хюндай и фарове на ауди... много смешен и жалък дизайн, това да не е китайски Брилианс дето имитира Мерцедес? Защото ако това е новата ЕС класа би било пълна подигравка!
  • 54 Петц

    4 1 Отговор
    Като w140 няма да има истинска и w221я бива
  • 55 ГOГО

    9 0 Отговор
    Надминаха Тесла по тъп и скучен интериор!Таблото е равно като кухненски плот!Дизайн-нула!Няма и нотка от аристократизма и лукса на предишната Sкласа!Това не може да е новия флагман на Мерцедес и не вярвам в това!
  • 56 Mochko

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "1111111111111":

    Дори има място и за свободна кака.
  • 57 Фен на БМВ

    4 2 Отговор
    Наистина ли вярвате, че това е новата S-класа?
  • 58 ЛеЛински проспект

    6 0 Отговор
    Задницата прилича на някаква странна кръстоска между Мазда 6 и Ауди А4, но определено не прилича на задница на Мерцедес.
  • 59 criminal

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "КралиМарко":

    Ми да ти кажа карам Деу 7ма година и не си мисля за друг автомобил.........
  • 60 Оня с коня

    10 0 Отговор
    Оле олее направо са я орезилили тези хора.Старата е в пъти по-красива и отвътре и отвън абе откачена работа.Не определено не ми харесва ако съм един баровец и трябва да купувам.
  • 61 Емо Симонски

    9 0 Отговор
    Дизайнерът-за разстрел!Стопове-от Корея,предна решетка от Мондео,централна конзола от Тесла и какви са тези тостери,дето са монтирани,вместо въздуховоди! За централния дисплей-явно са имали много произведени за Ц-класата и са го монтирали зад волана.Уникално!! Спомням си за една недомислица-ДЕУ Родиус - и шегата,че явно са платили на дизайнера само половината пари и за това колата е толкова грозна отзад. Мерцедес, явно не са платили нищо на дизайнера на W223.Да ни е честита новата придобивка!
  • 62 Бай

    3 1 Отговор
    Всичко вече е Тесла!
  • 63 БАЙ ШИЛЕ

    9 0 Отговор
    Еее, не и в S-класата шибаните таблети !!! Като е огасена колата и всичко е в пръсти, направо е отврат.....Аз съм за технологиите, ама толкова много таблети и компютри в автомобила, не остана нищо автомобилско !!! А ако наистина това ще е новата визия на S-класата, то тотално губи идентичност - отзад чиста ВАГ-аджийка, а предницата е абсолютно като на Хюндай Дженесис (лимузината на Хюндай за Американския и Азиатския пазар). Явно скоро ще започна да си търся някоя наточена Е39 на супер малко километри от Германия от някоя колекционерска къща, определено ще събира погледите....
  • 64 W124

    14 0 Отговор
    Голям фен съм на марката. Имам 2 мерцедеса но ако това го пуснат в тоя вид ще се откажа от тях чрез държавен вестник
  • 65 mustafa

    6 2 Отговор
    Тва не е мерцедес,няква китаиска марка.
  • 66 цецо артекса

    5 5 Отговор
    САМО МОГАТ ДА СЕ УЧАН ОТ АУДИ А8 КАК СЕ ПРАВЯТ ЛУКСОЗНИ СЕДАНИ
  • 67 фен на мерцедес

    9 0 Отговор
    Признавам,МНОГООООООО Е ЗЛЕ
  • 68 Anonymous

    8 0 Отговор
    Добре де,защо the f*ck трябва да слагат дисплей в колите?Преди 10 години имаше малки дисплей и всички бяхме доволни.Човечеството иска иновация обаче тия иновации не са нито иновации нито нищо..ако правеха w210,w211, w203, w140,w220,w221,w222 и още много други модели до поне 2050 всичко щеше да е топ! СМРТ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ами

    5 4 Отговор

    До коментар #34 от ".,.,.":

    Аз също имам същия опит и немеца си е немец.
    Между другото лексуса е много далече във всяко отношение и от опита който имам с А8 и 7серия. Просто не мога да проумеяс в коя категория лексуса е сравним с немските флагмени. Даже и твоята не бих купил вече.
    Това не е автомобил за каране.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бай Иван

    5 0 Отговор
    Честито на Мерцедес вече могат да се похвалят с първото си копие на ситроен с малко "с" по отношение на интериор. До w222 избиха рибвата и сега с този боклук тръгват стремително надолу....
  • 73 Ушанка

    4 0 Отговор
    Този автомобил са го сбъркали на поточната линия ,и просто са го захвърлили на вторични .Както се вижда на снимката
  • 74 Вова рубльов

    3 2 Отговор
    Давам рубли ,че таз машина са я сделали в расия там на свалката,както са вижда и один ватник са мотает там.Просто ребятата са пили водка ,и решили собрат машина от квот има.
  • 75 Вова рубльов

    2 1 Отговор
    Все си мислех ,че тук коментират само платени но сега се убедих.Пуснаха една шега на рашаните Ииии удри коментари колко била грозна ,няма да я купя ,скъпа ,124 е кола, този касабов ви взе за рибки хихихи
  • 76 12ти

    2 1 Отговор
    Тия таблети вътре Ситроен ги сложи преди 5 години
  • 77 Генчо

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ОтЗадБезличен":

    Що бе, я виж вътре къв телевизор са праснли с плосък екран. Днес важно телевизора да е плосък не колата да е хубава
  • 78 Николай

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "vers":

    Ти добре ли си?
  • 79 Христо

    3 1 Отговор
    Много е зле. Нищо общо с лукса който имаше преди.
  • 80 trooper

    1 0 Отговор
    отзад прилича на лексус
  • 81 Коментара

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Мрази":

    И на мен!
  • 82 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Писал съм ги и преди под други статии за мерцедес: през 2011 г. в една автокъща в Арлигтън, Вирджиния видях една Ес-класа е до нея някакъв супер странен автомобил, който приличаше на него - Хюндай Генесис за американския пазар. Е няма такава кола, новото поколение е още по-добро, предполагам? Все пак в Бг ще се видят още другия месец по улиците тези W223
  • 83 така е

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "АзАз":

    като влезат китайците в управлението на даймлер ето го и резултата жалко за марката някога беше най-добрата...
  • 84 Гербераст

    3 0 Отговор
    Използването и, съответно монтирането, на тея таблети трябва да е незаконно, както е незаконно да използваш телефон в колата. Отделно, че е и ужасно грозно и изключително евтино от гледна точка на естетиката.
  • 85 Сойка Присмехулка

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "vers":

    Това май е новата волга ГАЗ 223. Наздоровя!
  • 86 баджо

    1 0 Отговор
    Лека полека на немците ще им паднат продажбите. Прилича на кореец!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Хмм

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "vers":

    Задницата малко ми напомня на хонда хахах
  • 90 Враца баце

    2 0 Отговор
    А мотора сигурно е 1'6 с 4 турбини и 400 коня Боклук
  • 91 Сандо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "55555":

    И от вътре !
  • 92 Някой

    1 1 Отговор
    "Мишката като не могла да стигне сиренцето, казала, че мирише" :)
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Грозно

    1 0 Отговор
    Задница на Хонда и предница на БМВ
  • 95 Име

    0 0 Отговор
    Ейййй българина от всичко разбира, пак я нахейтихте колата.... Много ме е яд да чета как някой обяснява колко зле била и как са развалили S класата. После по изложенията се снима по анцунг вътре в гъзарска поза все едно я кара.....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.