26 Май, 2020 10:05 7 973 10

Първа официална снимка на новата S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse
Първа официална снимка на новата S-Klasse - 1

Daimler стартира кампания за популяризиране на новия си флагман, като сподели първата официална снимка на новата S-класа. Затъмненото изображение показва предната част на седан в пълен размер, като ясно се виждат новите фарове, дизайна на "муцуната", този на колелата и структурата на предната броня.

Външността и интериорът на новия Mercedes-Benz S-Klasse бяха частично разкрити преди премиерата. Официалната снимка, която ви показваме обаче потвърждава автентичността на шпионските снимки от преди две седмици, направени в Китай.

Тийзърът обаче изобразява обикновената версия на седана, а в Поднебесната държава фото шпионите успяха да снимат такава с пакет AMG. С промяната на поколението флагманският Mercedes-Benz, който вече е в основната версия, има голям въздухозаборник в предната броня, като площта на радиаторната решетка също е увеличен.

Решетката обаче не е радикално променена и разделянето на осем секции е запазено. Фаровете обаче, напротив, ще станат по-тесни. Mercedes-Benz намеква за матричните фарове за топ версиите на S-Class W223, но стандартните седани със сигурност ще бъдат оборудвани с по-простата диодна оптика.

Все още няма потвърдени технически подробности за новата S-класа. Хора от компанията обаче прогнозират преход към електрифицирани силови трактове, по-модерни полуавтономни системи за помощ на водача, както и намаляване на линията на каросерията.

Другото любопитно е, че няма да има купе или кабриолет в серията W223. Преди премиерата на новата S-Klasse обаче се очаква и дебютът на обновеното купе и кабриолет E-Klasse на 27 май. Флагманският седан ще бъде разкрит по-късно.

Любопитното е, че по-рано се предполагаше, че презентацията на новата S-Klasse ще се проведе през втората половина на годината, но изтичането на снимки може да подтикне Daimler да коригира плановете си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракия

    9 9 Отговор
    Класа
  • 2 Сойка присмехулка

    7 9 Отговор
    Тук е мястото на феновете на БМВ да кажат, че прилича на БМВ.
  • 3 Име

    20 11 Отговор
    Прилича на Хюндай

    Коментиран от #4, #8

  • 4 123

    14 5 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Не си прав,не прилича на хюндай,прилича на лице на клоун само трябва да сменят предната емблема с един червен нос и става 1:1 !
  • 5 Ботев

    10 6 Отговор
    Само крадливите депутати-герберасти биха се за интересували от швабската S-щайга. Да си го премерят, кой е гепил повече.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Д фен

    7 0 Отговор
    Бая запазена ми изглежда.
  • 8 Iбнйкнннн

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    Прав си, напомня достс на новите GENESIS G80 И G90, които са всъщност луксозните хюндаи.
  • 9 Мемфис

    1 2 Отговор
    Мерседес поставя мащабите, другите ги копират и следват!
  • 10 Майстора

    0 0 Отговор
    Хайде да им минава гаранцията ,че да ги мятаме .От трилъчата звезда трети етаж вдигам на къщата .За мен това е автомобила.купувай те