Отидете към основна версия

9 599 31

Новата S-Klasse: маската е почти свалена

  • mercedes-benz-
  • s-klasse

В интернет пространството се появиха снимки от тестове на следващото поколение на флагмаския седан на Mercedes. Прототипът на новата S-Klasse е даснет с минимално количество камуфлаж, като това се случва само десетина дни преди официалната премиера на модела, която е насрочена за втори септември.

Автомобилът от снимките е забелязан по пътищата на Германия, като само зоните около фаровете и задните светлини са замаскирани, както и емблемата на Mercedes= Това, което е интересно още е, че този автомобил получава нормални дръжки на вратите, докато по-ранните тестови автомобили имаха прибиращи се такива.

Най-вероятно прибиращите се дръжки ще се предлагат като опция, тъй като те са част от функцията, която ще помогне на водещия автомобил на Mercedes да осигури впечатляващо нисък коефициент на съпротивление от едва само 0,22. Що се отнася до задната част, в началото на месеца тя също беше напълно разкрита.

Още тогава видяхме широки задни светлини, подобни на тези на модела CLS и гарнирани с хромирана лента, простираща се по цялата ширина на задната част. Очаква се, че новият флагмански седан няма да разполага с версии с две врати - купе и кабриолет. Изцяло електрическият седан EQS пък ще бъде представен през 2021 година. 

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.

Свързани новини