Отидете към основна версия

9 158 16

Автомобили, които ще се обезценят по-малко в бъдеще

  • автомобили-
  • качество-
  • инвестиция

Автомобилните експерти от US News & World Report определиха автомобилите с най-добро съотношение цена-качество, които, според предварителни прогнози, ще се характеризират и с най-слабо обезценяване в бъдеще. Интересното е, че победители в основните класове са основно представители на Toyota и Honda, като има и едно корейско предложение.

Класацията е за САЩ, но моделите (с изключение на Odyssey) се предлагат, както в Европа, така и у нас. Така марките Toyota, Kia и Honda получиха най-добрите оценки за дългосрочни инвестиции. От подкатегориите, където имаше десет награди, Toyota взима четири а Kia и Honda печелят по три. Ето и победителите в основните категории.

Голямо SUV: Kia Sorento

SUV: Honda CR-V

Хибрид: Toyota Corolla Hybrid

Лек автомобил: Toyota Camry

Миниван: Honda Odyssey

Трябва да отбележим, че Toyota Corolla Hybrid е победител за втори път, а Toyota Corolla печели четири поредни години. Honda CR-V и Kia Sorento не отстъпват място на новите попълнения в продължение на пет години.

Победата във всеки клас показва оптималната комбинация "цена-качество", като качеството се определя от данните на IIHS за безопасността, както и въз основа на препоръките на собствениците. Оценката за бъдещо обезценяване е на база на тези данни и на заключения на експертите.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.

Свързани новини