Отидете към основна версия

13 174 39

Камера за скорост засече дрогиран водач с BMW M2 CS, каращ със скорост 256 км/ч

  • bmw-
  • m2-
  • камера за скорост-
  • превишена скорост

Миналия уикенд радари, в близост до испанския град Тарагона регистрираха нов рекорд за скорост в този участък от магистралата. Едно от тези устройства е прихванало превозно средство, което се е движило с над два пъти по-висока от разрешената скорост, като още по-интересното е, че водачът е дал положителен тест за наркотици. Автомобилът, който управлява нарушителят е BMW M2 CS, а скоростта - 256 км/ч при разрешени 120 км/ч.

Mossos d'Esquadra съобщават, че това е едно от най-поразителните нарушения, които са се случвали по пътищата на Испания. Разследването показва, че 48-годишният мъж се е възползвал от малкото движение, а снимката от камерата беше публикувана от . Mossos. Превозното средство, разполага с мощност 450 конски сили, идващи от битурбо редови шестцилиндров двигател. BMW M2 CS има още адаптивно M окачване, специфични гуми и още куп други ексклузивни детайли. И между другото, цената му започва от 103 900 евро.

След направените проверка и тест се оказва, че шофьорът е от Барселона и е положителен за кокаин. За всичко това е обвинен в престъпление срещу пътната безопасност, като на икономическо ниво го грози глоба от 600 евро, а според наказателния кодекс той може да получи наказание лишаване от свобода между 3 и 6 месеца, и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок между 1 и 4 години.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.

Свързани новини