21 Април, 2022 10:23 2 374 3

Бременната Бритни Спиърс ще бъде съдена за превишена скорост

  • бритни спиърс-
  • автомобил-
  • превишена скорост

Само преди няколко седмици певицата написа в социалните мрежи колко се радва, че отново кара кола без надзор

Бременната Бритни Спиърс ще бъде съдена за превишена скорост - 1

Магистрален патрул в Калифорния задържа Бритни Спиърс за шофиране с опасна скорост. Не е известно с каква скорост е карала певицата, но в полицейските документи се споменава, че скоростта е била твърде висока предвид пътната обстановка, пише The Blast.

Между другото, според статистиката, несъответствието между скоростта и специфичните условия е една от най-честите причини за най-опасните инциденти , които завършват с наранявания и смъртни случаи.

Какво наказание ще бъде наложено на Бритни - ще реши назначеният за 3 май съд. Самият инцидент е станал на 10 март.

Оказва се, че това не е първото нарушение, което Бритни Спиърс е извършила през последните години. През 2019 година тя е била задържана в окръг Вентура по същата причина – „небезопасна скорост“.

През 2021 г. е спряна за шофиране със 100 км/ч, където има ограничение от 64 км/ч (40 mph). Тогава певицата се измъква с предупреждение.

А преди шест години Бритни Спиърс е обвинена, че шофира с детето в скута си , което противоречи на правилата за движение. Според Бритни тя била принудена да отиде с кола, тъй като се опитвала да се скрие от фотографите - твърди, че просто не е имала време да постави 5-месечното си бебе Шон Престън в специална детска седалка.

Между другото, през април 2022 г. Бритни заяви на обществеността, че очаква третото си дете. Бритни Спиърс вече има двама сина - на 15 и 16 години - от брака си с рапъра Кевин Федърлайн.

Струва си да се отбележи, че от 2008 година насам певицата е под грижите на баща си Джеймс Спиърс в продължение на много години и често не можеше да напусне къщата сама, тя беше придружавана от охрана.

Едва през есента на 2021 г. съдът освободи Бритни Спиърс от ареста. В скорошната си публикация в социалните мрежи изпълнителката специално отбеляза колко е щастлива да шофира отново, когато пожелае.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    8 0 Отговор
    Че туй новина ли е..Наште тунингари си превишават скороста когато и както си искат и никой неможе нищо да им каже.Голяма работа,превишила там малко скороста и вече световна жълта новина,нама що..
  • 2 Нейтън Прайс

    1 1 Отговор
    Това не е като да си богат и да си харчиш богатството неразумно тук да си се оправдава с затвор
  • 3 Хахаха

    0 1 Отговор
    Нещо ми куца математиката в тази статия. Преди 6 години е имала 5-месечно бебе, а сега има двама сина на 15 и 16 години. Много бързо растат тия деца бе.