Отидете към основна версия

13 562 31

Нова, лекотоварна УАЗ-ка

  • уаз-
  • profi

Зад двойната кабина е монтирано отделение с обем 5 кубически метра

Автомобилният завод в Уляновск съвместно с компанията Avtodom представи нов многофункционален автомобил. Производителят вярва, че иновацията е подходяща, както за оперативни, така и за аварийни служби за различни цели, както и за физически лица.

Фургонът е базиран на същото шаси зад двойна кабина. Няма промени в дизайна на шасито - модул от фибростъкло върху стоманена носеща рамка е новостта, която е монтирана зад пасажерския отсек. За защита на модула са предвидени износоустойчиво вътрешно покритие и бакелитов влагоустойчив шперплат. Вътрешният обем е 5 кубически метра.

Фургонът се представя в две версии - със задна врата или с врати, отварящи се от трите страни на каросерията (всички елементи са оборудвани с амортисьорни ограничители и ключалки).

Списъкът с опции включва набор от релси на покрива и напречни греди за монтиране на багажник на покрива с товар до 50 кг, модулна топлоизолация, набор от релси за окачване на пода и пръстени или болтове в ъглите на товарното пространство за осигуряване на товара

.

Петместният автомобил е оборудван с двигател ZMZ Pro (149.6 к.с.), петстепенна механична трансмисия и задвижване на четирите колела с понижаващи предавки. В бъдеще производителят планира да пусне и туристически УАЗ на същата база, като в модула ще има две подвижни легла, гардероб, нощни лампи, лампи с индивидуално осветление и допълнителни завеси за трите отварящи се врати.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 44 гласа.

Свързани новини