Отидете към основна версия

9 149 10

Запознайте се с новия пикап на Fiat

  • fiat-
  • toro-
  • пикап-
  • santa cruz

Моделът ще се продава само в Латинска Америка

Снимки: Fiat

Най-вероятно новината за това, че от Fiat предлагат пикап в своята гама е нова за част от читателите и това не е изненадващо, тъй като моделът се сглобява в Бразилия и се продава само в Латинска Америка. Fiat Toro e на пазара от 2016 година, а ето че вече получи и очакван фейслифт, който да го осъвремени.

Промените в предната част са най-видими при светлините, които са разделени на две части, подобно на тези при Hyundai Kona. Всяка от секциите разполага с LED технология, а променена предна решетка с логото на напомня на тази при Ford Raptor. Нови джанти в размер от 16 до 18 цола също се предлагат с обновения модел.

В интериора промените са по-съществени, като там може да открием 10.1-инчов екран във вертикално разположение, докато при по-ниските нива на оборудване размерът му спада до 7 или 8.4 инча. Дори и при базовата версия е наличен 7-инчов дигитален километраж, който да замества аналоговите уреди пред водача.

При двигателите има ново попълнение в лицето на 1.3-литров бензинов мотор, който генерира 200 конски сили и 270 нютон метра. Те се предават в конфигурация 4х2, чрез автоматична трансмисия с 6 предавки. Различни версии с 4х4 също се предлагат, като от Fiat определят, че най-подходящата за модела е конфигурацията с двойно задвижване и 2.0-литров дизелов агрегат, който генерира 170 конски сили и 350 нютон метра. В комбинация с автоматична трансмисия с 9 предавки, моделът трябва да се справя отлично с теглене и товарене. Цените на обновения модел започват от 21 хиляди долара в Бразилия и достигат 34 хиляди долара при най-високото ниво на оборудване.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.

Свързани новини