Last news in Fakti

26 Април, 2021 12:32 9 106 10

Запознайте се с новия пикап на Fiat

  • fiat-
  • toro-
  • пикап-
  • santa cruz

Моделът ще се продава само в Латинска Америка

Запознайте се с новия пикап на Fiat - 1
Снимки: Fiat

Най-вероятно новината за това, че от Fiat предлагат пикап в своята гама е нова за част от читателите и това не е изненадващо, тъй като моделът се сглобява в Бразилия и се продава само в Латинска Америка. Fiat Toro e на пазара от 2016 година, а ето че вече получи и очакван фейслифт, който да го осъвремени.

Промените в предната част са най-видими при светлините, които са разделени на две части, подобно на тези при Hyundai Kona. Всяка от секциите разполага с LED технология, а променена предна решетка с логото на напомня на тази при Ford Raptor. Нови джанти в размер от 16 до 18 цола също се предлагат с обновения модел.

В интериора промените са по-съществени, като там може да открием 10.1-инчов екран във вертикално разположение, докато при по-ниските нива на оборудване размерът му спада до 7 или 8.4 инча. Дори и при базовата версия е наличен 7-инчов дигитален километраж, който да замества аналоговите уреди пред водача.

При двигателите има ново попълнение в лицето на 1.3-литров бензинов мотор, който генерира 200 конски сили и 270 нютон метра. Те се предават в конфигурация 4х2, чрез автоматична трансмисия с 6 предавки. Различни версии с 4х4 също се предлагат, като от Fiat определят, че най-подходящата за модела е конфигурацията с двойно задвижване и 2.0-литров дизелов агрегат, който генерира 170 конски сили и 350 нютон метра. В комбинация с автоматична трансмисия с 9 предавки, моделът трябва да се справя отлично с теглене и товарене. Цените на обновения модел започват от 21 хиляди долара в Бразилия и достигат 34 хиляди долара при най-високото ниво на оборудване.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шок и ужас

    34 4 Отговор
    Хайде Българино, започвай да плюеш.
  • 2 сектант

    4 29 Отговор
    видиш ли правено в латинска америка в това число мексико - бегай с 200 - само Тойоти, Хонди и Дъстър и тесни тралалата - Ислямска държава крадат коли продават ги и си купуват с парите тойоти - като ти е добър продукта си личи.
  • 3 moreto

    21 0 Отговор
    Цената е много добра , но у нас ще е двойна !

    Коментиран от #4

  • 4 Хо хо хо

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "moreto":

    Нема го има унас бе гоферен не четеш ли само у Латинска Америчку
  • 5 васик атанасова

    8 33 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ
    НО ФИАТ И КАЧЕСТВО СА НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ

    Коментиран от #8

  • 6 ГОШО СЛИВОВ

    20 5 Отговор
    КУПЕТЕ ФИАТ НАЙ- ДОБРОТО НА ТОЗИ СВЯТ!!!???
  • 7 Този

    5 2 Отговор
    Като ще се продават само в латинска америка за каво изобщо я пишете тази статия.

    Коментиран от #9

  • 8 Силовак

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "васик атанасова":

    Е то хората са си го казали "Вземи си Фиат, та да те е яд", какво има да говорим повече?
  • 9 Мое

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Този":

    да забегнем в Южна Америка.......
  • 10 Кои бяха фиат?

    1 0 Отговор
    Само ще кажа и напомня, че когато Фиат купиха крайслер и пуснаха за европа Фиат Фреемонт, добре изглеждащ джип с цел реклама го пуснаха на Париж Дакар, падна задния мост и с участието беше до тук...... Италянците от 20 г поне произвеждат само боклуци. Който е бил в Италия знае как изглеждат колите им. А да купиш кола карана там е проклятие, мърлячи във всяко отношение, съшите като нас...