Отидете към основна версия

4 882 8

Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта

  • mitsubishi-
  • ralliart-
  • evo-
  • lancer-
  • l200

Пикапът L200 ще е първият модел, който ще получи аксесоари от новата линия

Снимки: Mitsubishi

Mitsubishi прекрати живота на Ralliart преди малко повече от 10 години, но изглежда, че от компанията имат план за възобновяването му и това ще се случи в най-скоро време. Без много шум, японците показаха снимка на която виждаме пикапът L200 с интересна разцветка и елементи, които става ясно, че са част от Ralliart оборудване.

От Mitsubishi обявиха, че възраждат бранда, като клиентите ще имат възможност да избират между редица различни аксесоари, които да допълват техните автомобили. Все още от японската марка не разкриват, кои модели освен L200 ще получат Ralliart обгрижване, но се очаква по-голямата част от гамата им да бъде засегната.

При конкретния екземпляр можем да открием новости в долната част на предницата, където виждаме добавка с червени акценти, които продължават и в страничната част, по вратите и праговете. Червени калобрани също са включени в пакета за пикапа.

Заедно с обявяването на бранда, от марката съобщиха още една добра новина за феновете на моторните спортове, а именно че Ralliart ще се завърне при състезателните автомобили. Все още не е ясно в каква дисциплина и с какъв точно автомобил японците ще се включат в надпреварите, но се надяваме това да се разбере съвсем скоро.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини