Отидете към основна версия

2 017 4

Новото BMW 2 Series Coupe запазва задното предаване и обещава по-добро представяне

  • bmw-
  • 2series-
  • m2

Компанията показа няколко кадъра на покрит с тежък камуфлаж автомобил

Снимки: BMW

Второто поколение на BMW 2 Series е на пазара от 2014 година и въпреки, че претърпя фейслифт през 2017 година, то вече е време баварците да покажат изцяло нов модел. Изглежда, че това ще се случи съвсем скоро, а от пресотдела на компанията разпространиха няколко снимки на покрит с тежък камуфлаж модел, както и кратка информация за него.

Официалното представяне ще се състои към края на лятото, а в последните седмици моделът преминава през финални тестове, по-голямата част от които са проведени на Nurburgring. Именно там германците са успели да подобрят до максимална степен окачването, завиването, спирачките и цялостното поведение на купето.

Най-вероятно това се отнася за М240i xDrive модела, който ще разполага с най-голяма мощност или поне до появата на М2-ката, за която от BMW все още не споменават нищо. За задвижването на М240i ще отговаря редови шестак с 374 конски сили и автоматична трансмисия с 8 предавки. Както споменахме моделът е xDrive, като по-голямата част от въртящия момент се предава към задните гуми, посредством М спортен диференциал.

Все пак за останалите версии са проведени и доста тестове по отворените пътища и тестовите полета на марката, като оттам обещават по-добро цялостно представяне на купето като цяло. За съжаление снимките не разкриват дори малка част от дизайна, за който ще трябва да изчакаме още няколко месеца.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Ето го новото BMW X3

    Онлайн изданието Motor1 публикува снимки на актуализирания кросоувър BMW X3, които са свалени от уебсайта на Министерството на промишлеността на Китай ...
    14.05.2021
    7 360
    12
  • Тествахме новото BMW M4 Competition

    Новите BMW M3 и M4 са в продажба от преди малко повече от месец, а ние имахме честта да сме едни от първите, които да тестват спортния модел на баварц ...
    29.04.2021
    17 072
    19