Отидете към основна версия

7 127 12

Kia актуализира флагмана си

  • kia-
  • k9-
  • k900

Модернизирането на най-големия седан на Kia идва три години след появата му

Kia публикува първите снимки на обновения флагмански модел K9, който се продава на някои пазари и под името K900. Премиера на автомобила, който е претърпял значителни външни промени, ще се състои през следващите седмици.

Външно големият седан може да се различи от предшественика си благодарение на модифицирана предна оптика с Т-образни елементи на диодните дневни светлини, увеличената решетка на радиатора, както и ново лого на KIA на ръба на капака.

Отзад също има други светлини, които сега са обединени от дълга LED лента. Мястото за монтиране на регистрационния номер е преместено от капака на багажника към бронята. Все още няма официални снимки на интериора, както и подробности за техническите компоненти на най-голямата Kia.

Ще припомним, че флагманският седан Kia K900, който замени модела Quoris, дебютира през 2018 година. Флагманът на южнокорейската марка се предлага с 3.3-литров шестцилиндров двигател с мощност 249 конски сили.

Топ изпълнението е с 5.0-литров V8 агрегат, произвеждащ 413 конски сили. И двата мотора са сдвоени с осемстепенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Още един любопитен факт е, че този модел не се предлага у нас.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.

Свързани новини