Отидете към основна версия

3 225 4

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток

  • audi-
  • e-tron-
  • rs4

Все пак моделът ще запази и версия с бензинов двигател

Снимки: Audi

Папараци вече няколко пъти засичат тестови автомобили на Audi, покрити с тежък камуфлаж, а според различни източници, под него се крие следващото поколение на A4. Шестата генерация на един от най-популярните модели на германците би трябвало да бъде показан през следващата година, но слуховете за него вече се разпространяват.

Audi A4 B10 също ще премине през електрифициране, като това най-вероятно се отнася за цялата гама, част от която ще предлага така наречените меки хибриди, а останалата ще разчита на plug-in хибриди. Очаква се и представянето на А4 e-tron, което ще бъде построено на изцяло различна платформа и ще е подобно на показаното по-рано А6 e-tron.

Според източници, запознати с решенията на Audi, компанията планира да електрифицира и най-мощния модел в гамата, а именно RS4. Той ще запази 2.9-литровия V6, но ще се сдобие и с електромотор, който да прибави още конски сили и нютон метри.

Подобно на стандартния модел, така и тук ще видим изцяло електрическо RS4, което ще разчита единствено на електромотори, подобно на e-tron GT RS. Все още няма информация за това каква мощност ще предлага той, но вероятно и това ще стане известно в близко бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини