Last news in Fakti

25 Май, 2021 12:44 3 188 4

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток

  • audi-
  • e-tron-
  • rs4

Все пак моделът ще запази и версия с бензинов двигател

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток - 1
Снимки: Audi

Папараци вече няколко пъти засичат тестови автомобили на Audi, покрити с тежък камуфлаж, а според различни източници, под него се крие следващото поколение на A4. Шестата генерация на един от най-популярните модели на германците би трябвало да бъде показан през следващата година, но слуховете за него вече се разпространяват.

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток

Audi A4 B10 също ще премине през електрифициране, като това най-вероятно се отнася за цялата гама, част от която ще предлага така наречените меки хибриди, а останалата ще разчита на plug-in хибриди. Очаква се и представянето на А4 e-tron, което ще бъде построено на изцяло различна платформа и ще е подобно на показаното по-рано А6 e-tron.

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток

Според източници, запознати с решенията на Audi, компанията планира да електрифицира и най-мощния модел в гамата, а именно RS4. Той ще запази 2.9-литровия V6, но ще се сдобие и с електромотор, който да прибави още конски сили и нютон метри.

Следващото Audi RS4 ще бъде на ток

Подобно на стандартния модел, така и тук ще видим изцяло електрическо RS4, което ще разчита единствено на електромотори, подобно на e-tron GT RS. Все още няма информация за това каква мощност ще предлага той, но вероятно и това ще стане известно в близко бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганъо

    3 4 Отговор
    Абе на електричката може ли да се сложи газчица? Май ще ми е по-евтино от тока.
  • 2 Фас

    1 8 Отговор
    Задава че голяма конкуренция на която немците няма да издържат досега им беше лесно слагаха големи двигатели които конглокентите нямаха V8 и V12 а сега електрички вски може да направи ще залеят пазара и тия немци ще отекът в канала.
  • 3 сектант

    1 2 Отговор
    тоест ще е същото отвътре като дачия спринг - с една батерия и електромотор - ами няма лошо
  • 4 Гошо Монтана

    2 4 Отговор
    Ако ще и на оборска тор да е. Никога повече алди