Last news in Fakti

21 Май, 2021 10:18 3 075 3

Няколко модела на Audi получиха Competition версии

  • audi-
  • competition-
  • q7-
  • q8-
  • a4-
  • a5-
  • a1

При повечето от тях промените са само визуални

Няколко модела на Audi получиха Competition версии - 1

В последно време свързваме Competition изпълненията с BMW и техните M Performance модели, но от Audi напомнят, че те също използват това означение, макар то да не носи чак толкова сериозни промени под капака.

Няколко модела на Audi получиха Competition версии

Като за начало Competition версия получават най-големите Q7 и Q8, където разликите са само визуални и се състоят в замяна на хромираните елементи с черни такова, джанти с размер от 21 цола, червени спирачни апарати и карбонови апликации в интериора и екстериора.

Няколко модела на Audi получиха Competition версии

На обратния полюс, малкото А1 също може да се похвали с подобни външни промени, както и повишение на мощността със 7 конски сили при най-големия мотор. Така вече то развива 207 конски сили и 320 нютон метра.

Няколко модела на Audi получиха Competition версии

Последно и с най-много промени могат да се похвалят A4 и A5, при които изборът е сведен дo Competition и Competition Plus варианти. При стандартното изпълнение можем да открием матова решетка в предната част, черни елементи навсякъде, както и спойлери от S4, допълнени от нови джанти в размер от 19 цола.

Няколко модела на Audi получиха Competition версии

При Plus версията получавате LED светлини в предната и задната част, осветление на вратите и амбиентно такова в интериора, черни капачки на огледалата и червени спирачни апарати при по-големите мотори. При А5 са налични и 20-цолови джанти.

Няколко модела на Audi получиха Competition версии


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    16 3 Отговор
    С една дума .... НИЩО!!!
  • 2 1234

    16 0 Отговор
    С две думи
    МНОГО скъпо
  • 3 ggg

    12 2 Отговор
    М дааа, през последните години, ВАГ алди изостават по продажби спрямо БМВ и Мерцедес и тази статия за пореден път доказва, че има защо да са на последно място!