Отидете към основна версия

3 799 5

Ето как би изглеждала новата 4 Series Gran Coupe с малки "бъбреци"

  • bmw-
  • 4 series-
  • 4 series gran coupe

Трябваше ли според вас от BMW да се придържат към дизайна с големите решетки?

През изминалия ден от BMW представиха няколко нови модела, един от които бе обновената 4 Series Gran Coupe. Колата е пораснала доста на размери от своя предшественик, като се различава и във визията си. Тя е идентична с тази на електрическото i4, което означава, че запазва дизайна с големите решетки в предната част.

Въпреки, че от BMW се опитват да убедят хората по различни начини, че ще свикнат с този дизайн, то някои от тях не са съгласни с него и доста негодуват срещу решението той да продължи да се използва и в бъдеще. Именно за това ние решихме да направим виртуално копие на 4 Series Gran Coupe, но като поставим малки "бъбреци" от настоящата 3 Series.

Резултата може да видите на снимката над този текст, като промените са главно в решетките в горната част, както и тази в долната, която очаквано е увеличила размерите си. Очакваме вашето мнение дали BMW трябва да се придържа към настоящия си дизайнерски език или трябва да погледне към миналото и да върне по-традиционната големина на решетките.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.

Свързани новини