8 Юни, 2021 13:59 4 242 18

Какво ново ще донесе обновеното BMW 3 Series

  • bmw-
  • 3 series-
  • m3-
  • m4

Ето как най-вероятно ще изглежда G20 LCI

Какво ново ще донесе обновеното BMW 3 Series - 1

Въпреки, че последното поколение на BMW 3 Series бе представено през 2018 година, то „баварците“ вече усилено работят по неговата фейслифтова версия и няма да е изненада ако тя се появи до края на тази година.

Какво ново ще донесе обновеното BMW 3 Series

Очаква се моделът да влезе в продажба през следващата година, като за сега знаем няколко интересни промени, които най-вероятно ще настъпят с неговото представяне. Започвайки от интериора, там може би със сигурност ще видим новата версия на BMW iDrive, която най-вероятно ще разполага с извити екрани, подобни на тези при електрическото i4.

Външно ще видим нови фарове с характерен дизайн, подобни на тези при 5 Series F90 LCI, както и леки промени в бронята и бъбреците, които ще запазят сравнително компактните си размери. Задната част също ще се сдобие с различен дизайн на светлините, както и различни извивки на бронята.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    30 13 Отговор
    БМВ остава ненадмината марка, най-обичаната марка в България, заедно с Мерцедес и Волксваген !

    Коментиран от #10, #11, #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Haha

    15 8 Отговор
    Ще донесе още убити комплексари и невинни

    Коментиран от #12

  • 4 6A13TT

    20 12 Отговор
    Само на турбоселянин (клиентелата на тая марка) може да му харесват тия телевизори вместо нормално табло.
  • 5 Очертава

    24 7 Отговор
    се в бъдеще освен проблемите с двигателите,окачването и електрониката(типични за BMW)да има и такива с китайските таблети накичени по таблото.

    Коментиран от #6, #18

  • 6 Бла

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "Очертава":

    То, виж че при всички е така. Новите Мерцедеси, само таблети.Новите Аудита , пак само таблети. А иначе новото БМВ, ще донесе нови главоболия за собствениците :D. Говорим, когато пристигне в България ( Нов внос , уникат, реални 111000км, един собственик).
  • 7 пффф

    7 6 Отговор
    Ей големите сте мрънкачи, убеден съм, че ако Тойтата с климатик, т.е. Лексус бяха направили такова табло, щяхте да го харесате много.
  • 8 Язе

    15 4 Отговор
    Отвън грозно,вътре още повече.
  • 9 Име

    11 2 Отговор
    С тази решетка отпред мяза на КИА
  • 10 6787

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    Прав си. БМВ е обичана най-вече от онези в махалите

    Коментиран от #13

  • 11 Селски бек

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    Ние Аресваме и Аудето щот е 4х4, а ониА с беенветата се изтрепАа
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Japbest

    4 4 Отговор
    Автомобил за комплексари с квадратни глави и малки пишл-та.
  • 15 така си е

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    За Мерцедес и Волксваген съм съгласен НО за бмв не съм тази марка я предпочитат простаците и проблемите хора ,изметта казано иначе.
  • 16 Hellish

    9 1 Отговор
    Глупости говорите, всякакви хора карат БМВ, това, че пубертетите не могат да се преценят и правят простотии не променя факта, че автомобилите са хубави. Аз лично имам прекрасен екземпляр от 89-та който ми е за удоволствие и съвременен дизелов мерцедес за ежедневна употреба. Лоши коли няма, има кретени които карат коли. Има ли значение бавноразвиващият се дебил на каква кола ще се качи. Може да се пречука и с Хюндай, няма разлика. За съжаление, сте прави, че изброените получовеци избират често тази марка заради имиджа. Което не прави колите по-лоши или добри
  • 17 Ерих Фон Клинкерхофен

    4 1 Отговор
    Обновеното BMW, ще донесе единствено разочарования.
  • 18 Трифонов

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Очертава":

    Нито с електрониката, нито с окачването, нито с двигателите "имат проблеми БМВ". По-скоро повечето модели нямат никакви проблеми до едни прилични 7-8 години и понякога и до 300 хил.км. Разбира се, трудно е да няма никакви проблеми по двигателя, когато сменяш двигателното масло на 30 хил. км. И веригата, и турбокомпресора, и валвтроника зависят от доброто смазване в съвременните двигатели на БМВ. И най-доброто напълно синтетично масло маже добре за не повече от 7-10 хил. км. След това караш без адекватно смазване. А в повечето случаи БМВ-тата се карат здраво. Като резултат - проблеми с валвтроника, проблеми с ангренажната верига, турбокомпресора и т.н. Въздушните окачвания са единственият компонент на окачването, който понякога има проблем. Всичко останало е супер здраво и без проблем издържа без смяна по 200 хил. км. и отгоре. Т.е., ако поддържаш колата, както трябва, и от нова й сменяш всички течности през адекватните периоди от време, БМВ са едни от най-добрите премиум автомобили в света. Сред достъпните такива - най-добрите! Ако обаче човек си го купи употребявано дори и на няколко години, може да е сигурно, че масло е сменяно през 30 хил. км. (в най-добрия случай), а ако колата е внос от Италия, вероятно и през повече и в същото време е изтезавано така, както се полага на БМВ. И при това положение, се превръщаш в автомонтьор в рамките на 2 години след покупката.