Отидете към основна версия

7 074 12

УАЗ Patriot получи нова версия Hunter

  • уаз-
  • patriot-
  • hunter

Hunter е изграден на базата на най-скъпата конфигурация на модела Lux Premium Automatic

УАЗ представи нова версия на SUV-то Patriot, наречена Hunter. Както казаха в руската компания, производството на такава модификация се планира да бъде организирано съвместно с едно от предприятията партньори. За коя компания става въпрос, все още не се казва. Също така и цените на иновацията се пазят в тайна.

Hunter е изграден на базата на най-скъпата конфигурация на модела Lux Premium Automatic. Автомобилът се различава от обикновения SUV по усилените прагове, защитното покритие Raptor, гумите BFGoodrich All-Terrain T/A и наличието на лебедка. Колата получи и експедиционен багажник с LED осветление, крик и т.нар. шанцов инструмент. В багажното отделение има и органайзер с отделения, оборудвани с електромеханични ключалки.

Patriot е оборудван с шестстепенна автоматична скоростна кутия 6L50 Punch Powerglide френско производство, която е разработена съвместно с General Motors. Тя работи в тандем с двигателя ZMZ PRO, който развива мощност 150 сили и максимален въртящ момент 235 Нютон метра.

Оборудването на версията Lux Premium Automatic включва круиз контрол, климатик, отопление на всички седалки, волан и предно стъкло, както и мултимедиен комплекс, базиран на Android със сензорен дисплей и шест високоговорителя. Списъкът с оборудването включва също електрически и отопляеми външни огледала, дръжки на вратите в цвят на каросерията, предни въздушни възглавници и дневни LED светлини.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.

Свързани новини