Отидете към основна версия

3 664 14

Предпремиерно: Ето го новото Audi RS3

  • audi-
  • rs3-
  • audi rs3

Кадри от рекламен видеоклип показват как ще изглежда най-мощната версия на малкия седан

Снимки: Instagram/vagcafe

През изминалите дни от Audi решиха да ни разкажат повече за техническите характеристики на обновеното RS3, но без да ни разкриват външността му. По план трябва да видим RS3 в пълния му блясък през идния месец юли, но както често се случва, „изтекли“ кадри от рекламен видеоклип показват новия модел.

Снимките са публикувани в Instagram профилът на Vagcafe и показват зелен седан, който по всичко личи е новото RS3. Можем да видим обновената предна решетка и по-агресивен дизайн на броните, както и задна броня с черен елемент имитиращ отвори за въздух в средата.

Отделно калниците са се сдобили с отвор, който най-вероятно има и функционална роля, а джантите са с нов дизайн който не сме виждали до момента при друг модел.

В интериора промените не са чак толкова подобаващи и можем да отличим нови графики за двата дисплея, както и най-вероятно ще видим различни седалки и волан със съответните RS означения. Очакваме в следващите седмици да видим повече и официални кадри от Audi при официалното представяне на модела.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.

Свързани новини