Отидете към основна версия

21 159 52

Новият Mercedes C-Klasse "кацна" в София (вижте и БГ цените)

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • българия

На стилна церемония в столицата, вносителят на Mercedes-Benz у нас представи пред медиите новата C-Klasse. Поколение W206 ще се продава първоначално във версии седан и комби. Новата C-Klasse прилича на смалена S-Klasse, както отвън, така и отвътре.

Екстериорните промени включват нови фарове, променена решетка и разбира се, различна броня. Ще припомним, че въпреки че W206 е с по-ниска линия на тавана, мястото в салона е увеличено, благодарение на по-дългото с 25 мм междуосие.

Промяна има и в общата дължина на колата, която също е нараснала с 65 мм, а общата ширина е увеличена с 10 мм. Освен екстериора, седанът е наследил и интериора от S-Klasse. Дисплей с големина от 12.3 инча стои пред водача, а вертикален с големина от 11.9 инча е разположен на централната конзола.

Мултимедията работи под второ поколение на MBUX системата, която както сме ви разказвали, е разработена в България. При по-ниските нива на оборудване получавате 10.25-инчов дисплей зад волана, а 9.5-инчов се грижи за инфотеймънт системата. Ето и с какви двигатели и с какви цени, стартират продажбите в България.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 125 гласа.

Свързани новини