Отидете към основна версия

11 001 7

Появиха се първите снимки на най-луксозния миниван на Kia

  • kia-
  • carnival-
  • high limousine

Южнокорейската марка представи Kia Carnival High Limousine, луксозна версия на минивана, която осигурява ниво на лимузинен комфорт, съчетано с удобството и простора на офис на колела. Цената също е подходяща - почти 80 хиляди долара.

Вярно е, че за тази сума клиентът получава, може би, дори повече от купувача на най-добрия Mercedes V-клас или Volkswagen Multivan, които между другото струват и значително повече от корейския VIP миниван.

Висок таван, две отделни седалки, максимално място за краката, има дори масаж на краката, а в задната част на предната пътническа седалка. Вграден пречиствател на въздуха. Подът е напълно равен и е с ламинат. Но това не е всичко.

В луксозният миниван има хладилник, отделение за топли напитки, разтегателни маси, безжично зареждане за джаджи, 21.5-инчов дисплей и 7-инчов сензорен екран, който служи за управление на мултимедията.

Двигателят е 3.5-литров бензинов с мощност 300 сили. Между другото окачването е преконфигурирано за по-комфортна возия. Като цяло колата е наистина впечатляваща и на разумна цена, но жалкото е, че е направена изключително за пазара в Южна Корея.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.

Свързани новини