Отидете към основна версия

14 555 13

Екшън посред бял ден: Две жени в джип помагат на затворник да избяга, като блъскат няколко пъти полицейска кола (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • бягство-
  • jeep-
  • toyota

Австралийски затворник успя да избяга от ареста в края на миналата седмица, след като автомобилът Toyota Camry, в който е превозван, беше многократно ударен от Jeep Wrangler.

Кадри от инцидента показват бял Wrangler, който се забива в задната част на Camry-то на кръстовище. Ударът нанася значителни щети на задната част на превозното средство, но шофьорът на джипа не сприра до там, а многократно блъска Toyota-та, за да я изкара от пътя.

В крайна сметка 28-годишният затворник Кейн Куин успява да избяга от Toyota-та и да да се качи в джипа, управляван от 28-годишната Лила Розмари Уолто.

Приблизително един час след наглото бягство полицията откри джипа, запален и изоставен в близко предградие. Бягството обаче не продължи дълго, тъй като по-късно същата вечер полицията намери мъжа и двете жени, които му помогнаха да избяга в къща в Канбера.

Куин беше обвинен в бягство от ареста, докато Уолто беше обвинена в нападение на полицейски служители, опасно шофиране, кражба на автомобил и имуществени щети. За щастие при инцидента няма пострадали други шофьори, нито полицаите вътре в Camry.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.

Свързани новини