Last news in Fakti

20 Юли, 2021 11:26 9 738 7

Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео

  • пътен инцидент-
  • катастрофа

Изненадващо, шофьорът на катастрофиралата кола оцелява. Спасил го е обезопасителеня колан

Зрелищен полет на автомобил през два пътя бе заснет на видео - 1

Инцидентът е станал в САЩ на 14 юли и по случайност попада в обектива на видеорегистратор на автомобил наблизо. Това, което се вижда от видеото е достойно за каскада от екшън филм и рядко се случва по пътищата.

Автомобилът изведнъж се появява във въздуха, излитайки от далечната страна на пътя. Поради разликата във височината на двете платна, колата пада от височина около 10 метра, а съдейки по стълбовете, специалисти твърдят, че лети около 24 метра.

Основният удар падна върху предната част на автомобила, след това седанът се преобръща и спира по таван. Изненадващо, шофьорът на катастрофиралата кола оцелява. От полицията твърдят, че го е спасил обезопасителеня колан. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майнатаун

    15 0 Отговор
    Майнадрайвърите Майнатаун могат и по-добре!

    Коментиран от #3

  • 2 Ааааа не

    9 15 Отговор
    Не вярвам колана да го е спасил! Аз съм чел от много коментитащи тук, че всъщност колана бил много опасен да се използва, за това не ползвали!
  • 3 Гоуст

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майнатаун":

    Мхм, между Пловдив и Асеновград е пълно е с нереализирани пилоти, дето не са ги взели в Крумово. Най-често прелитат над кръговите, явно там вятърът е подходящ.

    Коментиран от #5

  • 4 Говедо кара автомобил

    8 0 Отговор
    и резултата .
  • 5 Майнатаун

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    👍👍👍 🚀
  • 6 Като гост

    2 0 Отговор
    Който много бърза така става.
  • 7 Като гост

    4 12 Отговор
    А можеше в тая кола да е Десин Румен с компания все мекерета като него, задължително без колани! Като си го помисля и..... ех, можеше....