Отидете към основна версия

3 788 9

Топ 5 на употребяваните кросоувъри с три врати

  • автомобилът на старо-
  • компактни кросоувъри-
  • три врати

Кросоувърите с три врати не са толкова популярни днес, колкото в началото на настоящия век. Но у нас все още автомобили от тези години са масови, така че сега ще ви покажем някои модели, заслужаващи внимание. По-конкретно става дума за компактни кросоувъри с три врати, които, ако търсите такъв, си заслужава да им обърнете внимоние.

5. Lada Niva

Спартански и доста проходим всъдеход, който е оборудван с 1.7-литров бензинов двигател с мощност 80 к.с. и с механична трансмисия. Задвижването е 4х4 с понижаващи предавки.

4. Land Rover Freelander

Британският кросоувър има доста по-добро оборудване, но и съмнителна надеждност. Под предния капак можете да намерите бензинови двигатели със 115 или 180 к.с., както и двулитров дизел със 100 или 110 к.с. Скоростните кутии са автоматични или механични, а предавето - предно или 4х4.

3. Honda HR-V

Най-непроходимият от изброените. Дизайнът на автомобила обаче го прави да изглежда като офроуд спортно купе, въпреки че се задвижва само от 1.6-литров бензинов двигател със 105 или 125 к.с. мощност. Скоростните кутии са механична или вариатор, като моделът се предлага и със задвижване на четирите колела.

2. Suzuki Grand Vitara

Второто поколение стана по -модерно както технически, така и на външен вид. Версията с три врати обаче е оборудвана само с 1.6-литров бензинов двигател със 105 к.с., ръчни скорости и задвижване на всички колела.

1. Toyota RAV-4

Легендарна кола, заслужила титлата на един от най -надеждните модели. Автомобилът се задвижва от 2,0-литров бензинов двигател с мощност 150 к.с., работещ съвместно и с автоматична трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини