Отидете към основна версия

33 538 39

Шест години над 3000 нови BMW-та стоят изоставени в полето (ВИДЕО)

  • bmw-
  • изоставени автомобили

В Канада има един своеобразен паркинг с... 3 000 изоставени автомобила от марките BMW и Mini, които стоят в поле, близо до Ванкувър в продължение на почти шест години. А на онези от вас, които веднага са си помислили, че колите могат да се върнат към живот ще кажем, че за съжаление няма надежда за възстановяването им.

Защо? По простата причина, че тези 3000 коли са били изложени на сол и влага, още когато пристигат в пристанището на Халифакс през февруари 2015 г. Там те преседяват доста дълго време, но проблемът не свършва дотук, тъй като впоследствие автомобилите ги застига друга беда.

Ужасна виелица обхваща Канада и причинява значителни щети и по въпросните BMW-та. Оказва се, че те са с тотално повредени електрическите вериги, стартери и кормилните рейки.

Тези коли обаче биха могли да бъдат спасени, ако властите бяха наредили навреме да бъдат премахнати. За съжаление BMW не намери за икономически изгодно да извърши ремонта и баварската фирма избира просто да ги изостави.

Сред многобройните BMW-та се открояват немалко екземпляри от наточените модели М4, M6, i8 и може би най-забележителният поради своята изключителност - рядката Alpina B6. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.

Свързани новини