Отидете към основна версия

7 501 11

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина

  • ford-
  • bronco-
  • катастрофа

Момичето, което управлявало Bronco-то, по чудо оцелява при падането

Шерифът на американския щат Колорадо публикува на страницата си в социалната мрежа Facebook ужасни кадри от инцидент, станал в планинския проход "Черната мечка". Две момичета, заедно с куче, се движат в планината зад волана на джип Ford Bronco Sport. В един момент те разбират, че са объркали посоката и се опитват да обърнат автомобила в обратната посока. Не преценявайки добре разстоянието на тесния път, водачът губи контрол, и колата полита надолу в 120-метрова бездна.

Проходът Black Bear в планините на Колорадо се счита за един от най-опасните маршрути, където не се препоръчва да се ходи без сериозен опит и специално високопроходимо превозно средство. Пътят, дълъг повече от 12 километра, започва от надморска височина 3 358 метра и достига върха на около четири хиляди метра над морското равнище. 23-годишните момичета обаче смятат, че възможностите на техния Ford Bronco Sport ще бъдат достатъчни за шофиране през планинския проход.

По време на злощастната маневра, едното момиче слиза от колата от колата, за да навигира маневрите на водачката. Неопитност и от двете обаче става причина колата с едно от момичетата и с кучето в нея да полети в пропастта. Всъдеходът пада около 120 метра. В резултат на падането момичето излита през предното стъкло на колата, като получава сериозни наранявания. Въпросният Ford Bronco Sport пък е "тотал щета". За щастие няма смъртен случай, а и кучето в колата остава невредимо.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.

Свързани новини