26 Декември, 2021 12:07 10 812 7

След този адски удар шофьорът си тръгва пеша (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • дърво-
  • автомобил

Чудо ли е или добре обмислена система за безопасност на автомобила?

След този адски удар шофьорът си тръгва пеша (ВИДЕО) - 1

След адски удар този Chevrolet Corvette се превръща в „тотал щета“ и със сигурност няма да може да бъде възстановен, но шофьорът сам напуска мястото на инцидента без драскотина. Единственото обяснение е, че чудеса стават по Коледа.

Това се случи в Роузвил, Калифорния, САЩ - син Corvette се блъска в дърво с много висока скорост. Малко преди удара, шофьорът губи контрол и се удря директно в дървото, се казва в доклада на полицията.

По-голямата част от колата се озовава в аварийната лента, а отлетялата предна се намира на метри пред нея в центъра и "гледа" в обратната посока. Въпреки тежката катастрофа, структурата около водача оцелява, стандартните системи за безопасност сработват добре, така че шофьорът не е пострадал въобще.

Кадрите от дрона, публикувани в YouTube ден след инцидента, показват последиците от инцидента, докато службите за спешна помощ разчистват пътя от отломки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късметлия

    19 0 Отговор
    Трябва да черпи, ако се беше шибнал странично във вратата, сега щеше да е в моргата. Да отива в църквата и да пали свещ.
  • 2 милиционер

    9 1 Отговор
    търся да закупя спешно шевролет корвет !
  • 3 Реалист

    7 0 Отговор
    Цяло чудо е че е останал жив и здрав! Ако тва е истина де!
  • 4 Дзверо

    6 0 Отговор
    Сори, ама на тези дървета не им е там мястото! А иначе шофьорчето требен да прави курбан.
  • 5 име

    6 0 Отговор
    Както винаги, на Радко му е трудно с превода от английски. А колата съм сигурен че е гризнала дървото странично, щото иначе при челен удар изглеждат по друг начин.
  • 6 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Били са времена, когато Германия е била " юбер алес " и нашите новини са били само от и за тази "велика" страна.. Платили с8ме си ! После дъвкахме руските падежи до припадък и други новини, освен от и за "великия" СССР почти нямаше. След 30 години управление на Другаря Живков / Бот да го прости/ му се прииска да станем "союзная республика"
    Вече 32 години новини само от и за САЩ. Хайде, кога ще ставаме поредния ЩАТ на Щатите ???
    Че няма ли проспериращи държави от нашия "калибър" по население и територия , за които уважаемата журналисдтическа гилдия да пише ?? Тях да достигнем и задминем....... Или до тях само нашите многоу.у.уважавани политици ще си правят екскурзии !?!?
  • 7 ДЕ СА ДВУМЕТРОВИТЕ ТРЕВОЛЯЦИ

    1 0 Отговор
    И ХРАСТИ ПО БАНКЕТА КАТО ТУКА НАСЛЕДСТВО ОТ МАЙСТОРА НА ПЪТИЩА ГРОБ И ББ.....