Last news in Fakti

29 Септември, 2021 09:49 7 475 11

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина

  • ford-
  • bronco-
  • катастрофа

Момичето, което управлявало Bronco-то, по чудо оцелява при падането

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина - 1

Шерифът на американския щат Колорадо публикува на страницата си в социалната мрежа Facebook ужасни кадри от инцидент, станал в планинския проход "Черната мечка". Две момичета, заедно с куче, се движат в планината зад волана на джип Ford Bronco Sport. В един момент те разбират, че са объркали посоката и се опитват да обърнат автомобила в обратната посока. Не преценявайки добре разстоянието на тесния път, водачът губи контрол, и колата полита надолу в 120-метрова бездна.

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина

Проходът Black Bear в планините на Колорадо се счита за един от най-опасните маршрути, където не се препоръчва да се ходи без сериозен опит и специално високопроходимо превозно средство. Пътят, дълъг повече от 12 километра, започва от надморска височина 3 358 метра и достига върха на около четири хиляди метра над морското равнище. 23-годишните момичета обаче смятат, че възможностите на техния Ford Bronco Sport ще бъдат достатъчни за шофиране през планинския проход.

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина

По време на злощастната маневра, едното момиче слиза от колата от колата, за да навигира маневрите на водачката. Неопитност и от двете обаче става причина колата с едно от момичетата и с кучето в нея да полети в пропастта. Всъдеходът пада около 120 метра. В резултат на падането момичето излита през предното стъкло на колата, като получава сериозни наранявания. Въпросният Ford Bronco Sport пък е "тотал щета". За щастие няма смъртен случай, а и кучето в колата остава невредимо.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    32 2 Отговор
    Голяма реклама на тоз Форд.
  • 2 хихихихиии

    22 2 Отговор
    Така както е към Горубляне, само един бастун на задната седалка се поставя!
  • 3 От село

    57 0 Отговор
    Не е нужно да търсиш подобни случки чак в САЩ, излизаш на улицата и гледаш как кара първата хубавица с джип, изпънала врат, като костенурка, за да гледа над кормилото. Мъка! Защо излезе тази мода, да подаряват на любовниците си камион? Завалийката с колело трудно се справя.
  • 4 мда

    18 0 Отговор
    Да благодарят на Господ!
  • 5 ДФ1

    24 4 Отговор
    Това не може да е вярно. Не може да е падал в пропаст. Аз съм гледал американски филми, там падне ли от над 5 метра винаги се пали. А този не се е запалил. Всичко е лъжа.

    Коментиран от #10

  • 6 Ей ей ейч

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "се движат в планината зад волана на джип Ford Bronco Sport".
    Как точно можеш да се движиш зад волана на джип в планината !?:))
    Славчев ?
  • 7 4593

    8 0 Отговор
    Не бяха 120 метра, но преди години тези от TopGear оставиха една Toyota Hilux да падне от високо и после тя запали и си я закачиха в студиото за окраса...
  • 8 дааа

    16 2 Отговор
    Да объркаш посоката в планински проход си е сериозно ментално разстройство!

    Коментиран от #9

  • 9 Той не лъже

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "дааа":

    Ами! Може да се окаже, че сляпо вярваш на мекият тембър, който ти казва "След 10 метра завийте в ляво!"
  • 10 Кози

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДФ1":

    Не се пали, ами ИЗБУХВА
  • 11 Ами

    2 0 Отговор
    Като за падане от такава височина доста са добре като цяло структурата и купето - щетите са предимно външни ! А и няма загинали !