Отидете към основна версия

7 Октомври, 2021 10:04, обновена 7 Октомври, 2021 10:04 67 110 125

Шофьор на BMW едва не удари пешеходец, който обаче получи незабавно възмездие (ВИДЕО)

  • bmw-
  • пешеходна пътека-
  • инцидент

Действието се развива на 30 септември около обяд в Полша. Водач на лек автомобил BMW не отстъпва на мъж, който навлиза в пешеходна пътека, в резултат на което пешеходец едва не е ударен. В последния момент възрастният мъж отскача от BMW-то и пада на тротоара.

Шофьорът на въпросното BMW 5er продължава по пътя си, без да намали скоростта. За късмет, по време на инцидента полицейска кола е спряла на същата пешеходна пътека от другата страна на улицата. За съжаление на шофьора на BMW-то, полицията вижда всичко перфектно и след като се уверява, че пешеходецът не е пострадал и следователно не се нуждае от медицинска помощ, веднага започва преследване на BMW-то.

Това видео е заснето с камера от кола на друг шофьор, публикувано в интернет и ще бъде използвано за доказателство в процес, който вече е повдигнат от полицейското управление на окръг Величка. Между другото, от шока мъжът не е забелязал нараняването, което е получил при падането на земята. Такова обаче има и е мединиски потвърдено. Вижте самата ситуация.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 188 гласа.

Свързани новини